Tuesday, January 11, 2011

♥My Mr. BB♥

Mesti semua tertanye2 ape tu Mr. BB...
Heheheeee... Hp kew?? Macam yg digilai ramai org sekarang...
Hahahaaa.. tapi bukan.. Mr. BB tu adalah....
Jeng.. jeng.. jeng...
Bears baru saya... besar giler dari bears2 saye yang lain...
Birthday bear nie saya anggap pada hari jumaat, 7/1/2011!!!
Sape yang bagi rahsia ek.. heeee.. tak payah tau la...
Harganye confirm2 r mahal.. besar beb...
Tibe2 orang tu nak bawa g beli bears.. ikut jela..
Kami pergi Nilai 3 semata2 tuk beli Mr. BB nie...
Huhuhuuuu.. macam r kat dalam KL nie xde kan..
Tak kisah r dari mane2 pown..
Mula2 tak tau nak letak nama ape..
Pikir punye pikir.. letak r name Mr. BB..
Maksudnye big bears sbb paling besar antara yg lain...
Sekarang Mr. BB yang akan jadi peneman hidup saya..
Patrick.. go0d bye to you!!!
Duk kat rumah elok2 yer dgn Spongebob dan yang lain2..
Nie gambor2 Mr. BB...

Mr. BB
Sebenarnye Mr. BB nie takda baju pown.. bogel jer...
Bila pakai baju baru r nampak smart jew... heee..
Thanks tu aunty su sponsor baju nie... 
Mr. BB pinjam dulu yer baju nie aunty su...
Heheheheeeee...

Hensem tak Mr. BB nie!!!

Hahahaaaa.... gambor yang last tu dgn bear2 rumet aku skali...
Dari kiri Kaka, Mr. BB, Mr. Brown, Aku dan Sina...
I ♥ bears!!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

nur izzah said...

waaaa bestnyee....comel lah itu bear
tau la sape yg kasi bbbb tu hahaaa

♥ Putri ilyanie ♥ said...

hahaaaa.. kalo tau diam2 ek.. banyak benor bbbb nye...

Faieza Maddaru said...

wa....BB die dah ade baju, nk juga lor, xpa biar sama....org yg bagi x sama hehehe....1 pakage tu...

♥Putri ilyanie♥ said...

baju pinjam je.. sponsor.. haa.. hee.. tul2.. ne blh org yg bgi bear ni sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...