Saturday, December 31, 2011

♥Tahun berganti tahun♥

Wah.. lagi beberapa minit nak berakhir tahun 2011..
Mesti ramai yang tak sabar menunggu kemunculan 2012..
Sama juga seperti akhir tahun 2010 dulu..
Putri ada buat entri "Selamat Tinggal 2010"
Sekarang masa untuk mengimbau kenangan 2011..
Tapi rasanya kebanyakkan telah tertulis dalam blog ni..

Bagi Putri tahun 2011 ni adalah tahun dimana 
Putri dapat bangkit semula perbaiki hidup..
Tahun 2010 tahun kejatuhan Putri dengan diuji 
dugaan yang sangat berat..Tak mampu Putri harungi..
Alhamdulillah Putri hampir dapat perbaiki segalanya..
Harap tahun 2012 semuanya akan bertambah lebih baik..

Hidup Putri lebih bermakna sebabnya dibantu oleh insan
yang amat menyayangi dan mengambil berat pasal Putri..
Dia banyak membantu Putri untuk teruskan kehidupan ni..
Dia sentiasa menjaga Putri dengan baik sekali..
Putri berjanji akan membalas balik semua jasa baik dia..

Start tahun 2011 la Putri kembali single.. No couple2..
Sedih tu memangla sedih.. Dah takda jodohkan..
Masih mencari calon suami..Tak mau cari boyfriends..
Hee.. Alhamdulillah tahun 2011 Putri berjaya siapkan
final projek dan bergraduat dengan jayanya..

Convocation day
Paling best tahun 2011 time makan steamboat..
Putri tak ingatlah berapa kali tapi banyaklah..
Sebab murah dan boleh melantak banyak2 sampai muntah..
Korang boleh cuba di Steamboat MAEPS, Serdang..
Kenangan paling terindah antaranya dapat naik
Bukit Brogaberkelah di bawah pokok LBS
bercuti di Teluk BatikCameron &

Yang paling tak boleh lupa pula adalah Putri dapat
3 kuntum bunga ros merah first time dalam hidup..
Selain tu Putri paling banyak keluar pergi
karaoke dengan kawan2.. Melalak puas2..
Walaupun suara tak sedap, tapi tu bukan penghalang..

Bersama rakan2 pergi berkaraoke..
Kejayaan juga terbina dimana Putri sudah mendapat kerja..
Alhamdulillah ada juga tempat untuk Putri bekerja..
Putri juga banyak dapat kawan2 baru iaitu di tempat
praktikal STRIDE Lumut dan tempat kerja MOS..
Seronok berkawan dengan mereka semua..

Rakan2 baru Putri di STRIDE dan MOS..
Tapi yang paling Putri rindui adalah zaman belajar di UPM..
Selama 3 tahun Putri disana bersama rakan-rakan..
Susah, senang, sedih, tawa kami bersama2..
Sekarang masing2 membawa haluan masing2..
Ada yang kerja, ada yang sambung buat master..
Harap kita semua dapat berkumpul kembali bersama2
suatu hari nanti ye.. Rindulah kat korang...

My lovely rumet dan rakan2 1 kos..
Putri harap tahun 2012 hidup Putri akan lebih baik..
Putri berazam untuk memperbaiki diri dan berusaha
untuk capai segala yang Putri inginkan..
Putri nak balas balik jasa2 orang yang banyak 
membantu Putri terutama mak ayah Putri..
Putri juga nak buktikan kepada orang2 yang pernah
lukakan hati, hina Putri yang Putri boleh berjaya..

Selamat tahun baru ye kawan2...
Say bye bye to 2011 and
say welcome to 2012..

P/s: Dalam entri ni banyak link2 ke entri lain.. ^_^

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Monday, December 12, 2011

♥Bersih & kemas mencerminkan diri♥

Hari ini Putri nak berceloteh mengenai 
kebersihan dan kekemasan..
Putri ni seorang yang sangat titik beratkan
soal kekemasan diri mahupun tempat tinggal..
Putri pantang lihat sepah-sepah nie..
Boleh buat Putri rasa serabut dan mulalah
rasa nak marah dan mengamuk je..

Cuma kadang-kadang je bila Putri agak malas,
Putri biar je.. Malas nak kemas.. Heeee...
Sesiapa yang pernah tinggal dengan Putri,
tahulah macam mana perangai Putri..
Mesti tak tahan dengar Putri membebel
sebab buat sepah, tak kemas..

Lagipun Islam sangat titik beratkan soal kebersihan..
"Kebersihan itu sebahagian daripada iman"

Ni gambar rumah sewa Putri!!
Putri baru pindah ke rumah sewa..
Hari tu semasa housemate Putri takda,
Putri kemas 1 rumah walaupun tengah tak sihat..
Yela baru duduk situ beberapa hari Putri tak sihat..
Jadi, Putri kemas rumah, cuci kipas yang penuh habuk,
kemas dapur, lap sana sini, cuci peti ais, semuanyalah..
Tak lupa juga kemas dan bersihkan bilik Putri sendiri..

Bila sekeliling kita bersih, kita pun jauh daripada
sebarang penyakit dan hidup sihat dan ceria..
Masa Putri tengah kemas2 rumahkan..
Putri terpikir nak cari duit lebihlah..
Putri terpikir nak ambik upah kemas rumah..
Ada sesiapa nak upah Putri tak??
Heheheheeee.. (^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, December 10, 2011

♥CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU♥

Yeah.. Putri mau join ini contest..
Contest ini dianjurkan oleh Cik Ayu..

KLIK gambar untuk join!!
Syarat-syaratnya senang aje:
* Buat entry  yang bertajuk ''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"
* Letak BANNER CONTEST diatas dan BACKLINK kan ke entry cik ayu!
* Letak SATU gambar sahaja, anda bersame kawan-kawan baek anda,
ikut KREATIVITI anda!
LETAKKAN nama kawan-kawan baek anda jugak yer ^_^
TAG kan DUA rakan bloggers anda, pastikan mereka tahuu tau!
* Hantarkan URL entry anda kat cik AYU yerr!
*  FOLLOW belog cik AYU untuk tahu maklumat lebih lanjut! :)

Okay.. Ni gambar yang Putri pertaruhkan


Putri nak tag dua orang kawan Putri
Tarikh tutup contest nie sebelum 17 Disember 2011
(^_^)


P/s: Klik SINI untuk lihat gambar menarik!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Ye.. Dapat hadiah!♥

Bulan 10 yang lalu, Putri masuk pertandingan
anjuran facebook Cats Garden..
Putri dapat hadiah pertandingan tu..

Nak tau tak Putri dapat apa?
Putri dapat keychain paw kucing..
Bila tekan ada bunyi kucing..
Heheheheheee.. (^_^)
Macam budak2 kan Putri ni?

Si comot Putri ni dengan keychain tu..

Comeikan?
Mekacih kat semua yang tolong 
share gambar hari tu..
Sebagai penghargaan, Putri nak bagi hadiah..
Klik SINI untuk dapatkan hadiah itu!!
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, December 3, 2011

♥Daku wanita bekerjaya♥

Wah2 Putri, tajuk entri kemain lagi ye..
Sejak bekerja ni, Putri dah kurang update entri..
Busy masalah pertamanye.. Huhuhuuuu...
Tapi masalah paling besar Putri dah takda internet..

Bagi Putri tempat kerja baru Putri ni ok la..
Company buat minyak pelincir untuk kenderaan2 ni..
Korang2 pernah dengar tak minyak pelincir jenama
Company itula yang Putri kerja..
Kat area Rahman Putra, Sungai Buloh..

Jawatan Putri disana cuma pembantu makmal sahaja..
Mungkin ada yang kata Putri patut dapat jawatan
lagi tinggi mengikut kelayakan Putri..
Tapi Putri tak kisah kerja apa pun sebenarnya..
Yang penting ada kerja dan dapat pengalaman baru..

Putri start kerja sana 18 Oktober 2011..
Nak dekat 2 bulan kot kan Putri dah keja situ..
Putri membantu chemist buat test2 ke atas sampel2..
Kerja dia senang dan relax aje..
Kadang2 tu je banyak keja sampai pening kepala..

Mari Putri perkenalkan kawan2 baru Putri kenal
di tempat kerja Putri tu..



Di atas adalah gambar kami di office..
Sakan bergambar time kerja.. heee..
Dekat bahagian office Putri ada 5 orang iaitu
Putri dan Yani sebagai pembantu makmal,
Miss Teng sebagai chemist dan Faris sebagai QC..
Ada lagi sorang Uncle Seng sebagai production manager..
Putri kerja bawah Miss Teng bantu dia bahagian R&D..
Yani kerja bawah Faris bantu bahagian QC..
Yang lagi 2 orang dalam gambar tu duk office atas..
Bahagian admin punye orang.. heee...

Staf2 kat situ semua ok dan enjoy la keja..
Walaupun kadang2 tension jugak..
Biasela tu kerja kan.. Heeee..
Korang punye tempat kerja ok tak?
Harap2 Putri dapat laksanakan kerja dengan baik
dan doa2la Putri dimurahkan rezeki ye..
(^_^)

Psst: Korang2 try la guna minyak jenama MOS tu.. heee.. Promot barang company cikit..
          Aksesori untuk kenderaan pun ada kat SINI...

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, November 26, 2011

♥Sg Ramal Horse Riding Club♥

Siapa di sini minat menunggang kuda?
Putri tak pernah cuba terasa teringin nak cuba..
Hari tu ehem2 bawa Putri pergi tempat menunggang kuda
setelah mendengar Putri teringin nak tunggang kuda..
Putri nak mencuba sesuatu yang Putri tak pernah buat..
Seronoknya masa tu.. Heheheheee...
Korang semua pernah pergi tak ke

Disana menawarkan perkidmatan menunggang kuda serta 
kelas2 belajar menunggang kuda dengan harga berpatutan..



Kalau korang nak merasa menunggang kuda, 
Dibuka pada setiap hari Sabtu dan Ahad
Dewasa: RM35.00
Kanak2: RM20.00

Kalau nak mengambil kelas belajar menunggang kuda
4 lessons : RM200.00
6 lessons : RM350.00

Juga terdapat pakej untuk family..
Nak menunggang kuda pada waktu malam pun boleh..
Kalau korang berminat bolehlah berkunjung ke 
Lot 1445, Jln Kenanga. Sg Ramal Dalam,
43000 Kajang Selangor..

Untuk keterangan lanjut korang juga boleh lawati 

P/s: Korang2 pergilah mencuba sesuatu yg baru juga..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Salam Maal Hijrah♥

Salam Maal Hijrah (1433H) semua..
Agak terlewat sedikit Putri post entri ni..
Sempena tahun baru ni, mari kita 
sama2 memulakan hidup baru...
Putri berazam nak ubah hidup Putri
menjadi lebih baik..
Putri nak lupakan kisah lama dan perbetulkan 
kembali segala kesilapan lalu..
Putri harap ada orang akan bimbing Putri
untuk menjadi seorang yang lebih baik..

Korang dah baca ke doa akhir tahun dan awal tahun?
Nie Putri sertakan disini yer doanya..

Doa akhir tahun ni dibaca pada akhir waktu Asar 
tanggal 29 atau 30 bulan Dzulhijrah sebanyak 3 kali..


Doa awal tahun ni dibaca selepas maghrib pada
malam tanggal 1 bulan Muharram sebanyak 3 kali..


Semoga hidup kita semua lebih baik
dan diberkati Allah di tahun baru ini..
AMIN!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Friday, November 18, 2011

♥Putri Menyepi Seketika♥

Putri sedih sangat2..
Putri mungkin akan menyepikan diri
untuk seketika dalam alam maya nie..
Lepas ni Putri tak dapat nak online dah..
Sedihnya... Huwaaa...


Putri lepas ni duduk rumah sewa..
Takda internet disitu..
Dekat rumah Putri dulu ada internet..
Sekarang duduk rumah mak cik sementara..
Pinjam broadband adik Putri..
Tapi Putri nak kena pulangkan dah..
Sob.. sob.. sob..
So, bersawanglah nanti blog Putri ni..
Tunggu Putri balik rumah atau lepak cc
baru blog ni bernyawa kembali..
Putri akan rindukan korang semua..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Sambungan entri tergendala♥

Salam rakan2 blogger sekalian..
Hari nie Putri nak sambung cerita pasal entri

Ramai yang ucapkan tahniah kepada Putri..
Ada yang cakap Putri nampak ceriala..
Mungkin ada salah faham disitu..
Heheheheheeeee..

Mari Putri cerita ye..
Sebenarnya, pada tarikh yang cantik tu..
Pagi2 lagi Putri dah diuji tahap kesabaran Putri..
Masa nak pergi kerja, tiba hujan selebat2nya..
Basah.. Basah.. Oh tidak!! Basah..
Jalan raya yang jem serta banjir..
Pagi2 lagi Putri dah xde mood..
Tapi masa balik kerja hari cerah..
Itulah bermaksud berakhir dengan selamat..

Pasal ada gambar kahwin tu..
Sebenarnya Putri teringin nak tunang 
atau nikah tarikh yang cantik2 nie..
Macam tarikh 11/11/11, 20/11/2011, 12/12/12..
Tapi tarikh 11/11/11 dah lepas...
Macam mana nak tunang atau nikah..
Calon @ putera pun takde lagi..
(Ada sapa mahu jadi putera Putri??)
(^_^)
Psst: Ada yang bengang tak??

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, November 12, 2011

♥Selamat sudah ianya berlalu♥

Baru hari ni Putri berkesempatan nak update blog
 kesayangan Putri yang dah bersawang ni..
Ada yang rindu Putri tak??
(Sapelah nak rindu kite.. huhuuu)
Putri rindu dengan rakan2 blogger semua..


Tarikh keramat 11/11/11..
Jatuh pula pada hari yang mulia..
Hari Jumaat..
Selamat sudah ianya berlalu..


Macam2 dugaan ditempuhi pada awalnya..
Semuanya Putri tempuh dengan sabar..
Alhamdulillah, berakhir dengan selamat..
Cerita selanjutnya di entri yang akan datang..
(^_^)


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Wednesday, November 2, 2011

♥Mengumpat aku ke?♥

Sampai hati korang mengumpat aku ye..
Tak nak kawan dengan aku dah ke??
Aku ada buat salah ke ye??
Mungkin itu yang sedang difikirkan oleh kucing itu..


Semoga kita semua hidup gembira..
Jangan gaduh-gaduh ye..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Sunday, October 30, 2011

♥Hoi! Jangan pentingkan diri sendiri je!♥

Geramnya Putri.. Benci.. Benci.. Benci..
Tahulah dia besar, Putri kecik je..
Agak-agakla kot ye pun..
Jangan pentingkan diri sendiri je..

Gambar sekadar hiasan!
Sekarang Putri minah motor, ada rezeki lebih boleh jadi minah kete plak..
Mesti korang tertanya2 Putri marah siapakan?
Sejak Putri start keje kat Sg Buluh, tiap2 petang hujan..
Dah nasib Putri pergi balik naik motor je..
Mestilah basah jugak walaupun ada baju hujan..
Putri tabahkanlah hati meredah juga hujan2 itu..
Jalan jem dan banyak air bertakung.. Banjir!!

Putri geram bila ada kenderaan tak reti nak hormat 
orang lain.. Pikir diri sendiri je..
Tak reti bagi signal bila nak ke laluan lain..
Hon kita sesuka hati tanpa alasan..
Orang macam Putri yang naik motor ni memangla 
kena mengalah dengan orang yang bawa kereta..
Kita langgar atau dilanggar kita juga yang teruk..

Yang paling Putri geram baru2 nie..
Putri dah tau laluan mana yang air bertakung..
Dah siap jarakkan diri dah dari laluan tu..
Tengah bawa motor, tiba2 datang kereta dari belah 
kanan Putri lalu tempat air bertakung tu..
Dengan bangga dan laju je lalu sebelah Putri..
Apa lagi, air2 tu tersimbah ke seluruh badan Putri..
GERAM!! BENCI TAU TAK!!
Dah nampak air tu, bawalah slow..
Taula ko guna kereta.. Tak kena air2 tu..
Hormat cikit kami yang bawa motor nie..

Keadaan ni menguatkan azam Putri untuk
memiliki kereta Putri sendiri..
Korang2 doakan putri dapat rezeki lebih ye..


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!♥


Putri nak join GA nie.. RM300 tu hadiah dia..
Menarik, tertarik.. Ada rezeki dapatlah..
Tak salah kalau kita mencuba..
Terdapat juga hadiah2 lain menanti kita..
Pemenang ditentukan dengan Random.Org..
Jom ramai2 join GA nie..
Meh serang MrBaiz sekarang juga..

Tarikh tutup: 31 Oktober 2011

P/s: Haraplah Putri menang.. Nak RM300 tu.. heee..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Wednesday, October 26, 2011

♥Penemuan Monumen Alaf Baru♥

Hari tu Putri bersama sepupu Putri pergi Putrajaya dan 
terpandang signboard Monumen Alaf Baru..
Terasa ingin tahu kami pun singgah ke sana..


Tahun kelahiran Putri takda peristiwa bersejarah yang penting.. Sedih..

Sorry gambar tak cantik, ditangkap pada waktu malam..
Mungkin ianya dah lama bertapak di Putrajaya,
cuma Putri je tak tahu.. heheheheee..
Di sana mencatatkan peristiwa bersejarah negara kita..
Siapa2 nak belajar sejarah bolehlah kesana..
Dibuka sampai malam tau..

P/s: Putri sarankan korang pergi kesana.. ^_^

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Sunday, October 23, 2011

♥Berkat Usaha, Impian Terlaksana♥

Salam semua rakan2 blogger..
Agak lambat untuk Putri update entri ni..
Busy sedikit setelah bekerja dan kurang sihat..
(Terima kasih kepada semua yang doakan Putri cepat dapat kerja)

Tanggal 17/10/2011 tarikh bermakna buat Putri..
Akhirnya Putri dianugerahkan segulung ijazah
Bachelor Sains (Kepujian)- Kimia Perindustrian
Setelah penat lelah 3 tahun belajar di UPM..
Putri harap dengan ijazah yang Putri ada ni,
Putri dapat membalas balik jasa2 ibu bapa Putri..
Jom layan gambar2 masa Putri konvo..


Bergambar dengan coursemate Putri..
Kami budak Fakulti Sains UPM..
Gambar sangat cantik hasil edit adik Putri..
Bergambar di Putrajaya..
Family Putri mestilah ada..
Heheheee.. Ehem2 bagi bear.. Suke2..
Gambar studio yang diedit oleh adik Putri.. Jimat duit..
Selamat tinggal UPM dan zaman belajar..
Sekarang bermulanya zaman pekerjaan..
Tak tahulah kalau2 ada rezeki sambung master..
(^_^)

P/s: Boleh call adik Putri @ Syam Creativeheart untuk perkhidmatan photography..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Sunday, October 16, 2011

♥Tahniah untuk adik Putri♥

Semalam kami 1 keluarga kumpul di PICC..
Adik Putri @ Syam Creativeheart konvo di sana..
Adik Putri belajar di Kolej Poly-Tech Mara(KPTM) Ipoh..
Mengambil diploma dalam bidang multimedia..


TAHNIAH Syam!!
Kerana mendapat Diploma dan Anugerah Khas Presiden..
Dua kali naik pentas.. (Akaknya ni tak pandai macam dia)
Jom layan gambar2 yang lain..

Kami satu family dan cousin..
Ciuman dari mak dan ayah!
Kami 1 family! Putri pun nak juga pakai jubah konvo di sini.. Hee..
(^_^)

P/s: Boleh contact adik Putri @ Syam Creativeheart kalau perlukan perkhidmatan photographer!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, October 15, 2011

♥Nama Putri dalam surat khabar ke?♥

Macam tak percaya je ada nama Putri dalam surat khabar..
Hahahaaa.. Tiba2 terasa bangga.. Yelah, tak pernah..
Dalam paper Utusan Malaysia hari ni ada keluaran khas 
untuk Majlis Konvokesyen Upm ke 35..
Korang bolehla beli dan bacanya..





Carila nama Putri dalam paper tu..
Putri gerenti korang tak kan jumpa..
Sebab korang tak tahu nama sebenar Putri kot..
Sape tau angkat tangan dan bagi tau Putri no berapa..
Majlis Konvokesyen ni bermula 15-19 Oktober 2011..
Jom ramai2 kita pergi ke Pesta Konvo UPM..
Macam2 ada disana nanti..
Katanya ada artis datang buat persemnahan..
Hari tu diberi tahu Ning Baizura dan Faizal Tahir..
Putri pun xsure sebenarnya..
Nanti nak pergi tengok Pesta Konvo esok..
Jumpa Putri disana yer..
Putri konvo 17 Oktober, isnin petang..
(^_^) 

P/s: Putri keluar pergi Putrajaya hari ni.. Tengok adik Putri @ Syam Creativeheart konvo di PICC..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Gempar: Budak mati terjun bangunan♥

Pagi2 lagi Putri dah dapat berita yang mengejutkan..
Mak Putri kejutkan Putri kata ada budak mati pagi tadi..
Kejadian berlaku di pangsapuri Putri jam 1 pagi..
Semasa kejadian berlaku, Putri baru lena diulik mimpi..
Bila Putri dah dapat tahu pasal kejadian ni, 
Putri terus bergegas ke tempat kejadian..
Hanya tinggal kesan darah sahaja di situ..
Mayat budak terbabit sudah dialihkan dan 
polis pun dah tinggalkan kawasan tu..
Menurut cerita yang ayah Putri sampaikan,
budak tu lompat dari tingkat 4 jatuh ke bawah..
Budak tu sebenarnya mempunyai masalah mental,
dan pernah kemalangan sebelum ni setelah mendengar
bisikan suara yang menyuruhnya terbang..
Mungkin kali ini dia turut mendengar bisikan suara itu..
Putri tak dapat nak tangkap gambar tempat kejadian..
Sama2lah kita sedekah Al-Fatihah kepada budak itu..
Takziah untuk keluarga mangsa, semoga tabah hadapinya..

P/s: Pesan Putri jagalah keluarga anda setiap masa!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Wednesday, October 12, 2011

♥Cermin diri sebelum berkata2♥


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Tuesday, October 11, 2011

♥Memanah di Stars Archery Berjaya Times Square: Seronok!♥

Ahad lepas Putri bersama 5 orang kawan2 Putri pergi jalan2 ke Berjaya Times Square lepak2 bersuka ria.. Selepas kekenyangan menjamu selera di Kenny Rogers, kami tak tahu aktiviti apa yang nak dilakukan.. Tiba2 sorang member ajak pergi main memanah.. Kami 5 orang tak pernah mencuba dan terasa ingin mencubanya.. (Awat ayat Putri ni skema sangat ni) Apa lagi, kami pun cepat2 pergi serang Stars Archery Berjaya Times Square  tingkat 5 dekat dengan McD, bowling & theme park.. Jom layan gambar kami di bawah..


Hebat ke kami semua ni?
Putri punya no. 11
Gaya dah ada.. Tembakan memanahnya hebat ke?


Seronok tak tengok kami main? Kalau korang nak mencuba, bolehlah ke Times Square ataupun mana cawangan lain yang ada kat Malaysia ni.. Pakej harganya boleh lihat gambar di bawah..

Credit pic to Lovelyshafa..
Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang game ni, 
ataupun dimana cawangan2nya berada..
Selamat mencuba..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Monday, October 10, 2011

♥Bulan yang cantik di malam 9.10.11♥

Korang2 tengok tak bulan yang cantik yang dok heboh2 
satu dunia tu.. (ayat nak lebih je)
Putri tak sempat tengok sebabnya duk terbaring dalam bilik 
kepenatan melampau setelah kuar jalan2 bersuka ria..
Ruginya Putri.. Huwaaa.. :(


Mereka panggil kejadian ni sebagai fenomena 
Indahnya ciptaan Tuhan..
Fenomena ni berlaku disebabkan pembiasan cahaya bulan
daripada kristal ais di bahagian atmosfera..
Nak tau lebih lanjut, korang google la sendiri yer..


Terdapat kalimah Allah di situ.. Allah Maha Besar!
Tarikh kejadian fenomena ni pun cantik.. 
"9.10.11"
Nombor tersusun je..
Dapat buat tarikh nikah pun cantik nie..
Tapi dah lepasla.. Heeee...


Psst: Putri masih menanti2 putera raja Putri.. 

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...