Saturday, March 12, 2011

♥Ice Room♥


Hari tu tiba2 aku teringin nak g makan kat ice room..
Selalu nampak kat tepi jalan tapi tak pernah singgah..
So hari tu pun aku pergilah..
Thanks kepada si dia sudi membawa saya ke sana..
Masa pergi tu time hujan..
Sampai2 sana tengok menu tak tahu nak makan ape...
Sebab tak tahu ape yang sedap..
Tapi kami order aiskrim durian, chicken chop and nasi lemak..
Sedap jugak makanan kat situ..
Puas hatilah..




PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Anonymous said...

siape si dia tue?..hehe

♥ Putri ilyanie ♥ said...

heheee.. adela... rahsia...

c i [k] j e L i t a said...

ape yg special dekat ice room ni dear?

♥Putri ilyanie♥ said...

urm.. aiskrim dia yg special...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...