Saturday, March 5, 2011

♥Aku vs Baem... Wajah kami serupakah??♥

Aku vs Baem..

Korang rasa muka kami ni sama ke??
Sebab ramai kawan2 kami kata muka kami sama..
Tang mana yang sama tu pun aku tak tahu..
Dorang asyik kate muka sama, ada jodoh..
Huhuuuu.. Hampeh tol pernyataan tu..
Boleh korang bagi komen dan pendapat untuk pertanyaan ini??
Sebab kami dua2 nak tahu apa keputusannya..
Macam Baem cakap kat kawan2 dalam lab hari tu, kami ada chemistry.. 
Hahahahaaaaa...
Aku dan Baem kawan satu kos kat UPM nie..
Kami amik kos Kimia Perindustrian..
Kami dibawah PA(Penasihat Akademik) yang sama..
Mula2 masuk UPM, takda kawan lagi, so rapat dengan Baem jelah..
Sem 1 paling rapat.. Together everywhere..
Sampai orang ingat kami couple..
Kenyataannya kami tidak pernah couple ok..
Masing2 ada bf dan gf masing2..
hahahaaaaa...
Apa2 pun seronok kawan dengan ko Baem..
Sem ni sem terakhir..
Entah lepas ni dapat jumpa ke tidak kawan2 di UPM nie..
Hope tak lost contact lah..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

7 orang doa Putri cepat kahwin!!:

cik ayin said...

mungkin sebab pakai spek..mate pun sepet..hehehe

♥ Putri ilyanie ♥ said...

oh yeke... tapi nampak serupe la yer??

Anonymous said...

ad la iras2 ckit....
xsmestiny couple kna muke same kn...
kawan pn boley..kn2...
_pooh_

♥ Putri ilyanie ♥ said...

heeee cik pooh.. kami xcouple la.. kwn jer.. marah awek dia t.. heee....

zie_dah said...

hehe..a'ah la...klu tgk lame2 same taw...

♥ Putri ilyanie ♥ said...

heee.. awek baem udah muncul.. same ke cik ziedah.. huhuuuuu... nampaknya keputusannya mmg samalah.. sebab xde yg cakap tak sama..

zie_dah said...

yupz...mcm adk bradik... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...