Monday, March 7, 2011

♥Aku benci sangat orang macam ni♥

Di petang yang sejuk kehujanan, bangun2 tido aku terus online fb..
Tibe2 hati aku jadi panas.. Geram..
Lepas tu pelik terbaca pasal ada orang buat kenyataan maaf kepada orang pencinta haiwan..
Aku pun bacalah kat link tu..
Baru lagi kes ni rasanya..
Siap buat sidang akhbar untuk memohon maaf..
Keluar kat berita NTV7 lagi tu...
Ada gambar surat dia mintak maaf..
Budak cina tomboy ni sebenarnya pembunuh anak kucing..
Baru umur 21 tahun...
Dekat area Serdang je..
Aku dah la study kat UPM Serdang...
Kalaulah aku jumpa budak ni, nak je aku bunuh2 dia macam dia buat kat kucing tu..
Aku tahu ramai yang tak suka kucing, tapi hormatlah sikit kucing tu..
Sama juga tak kiralah apa2 binatang..
Kalau tak suka kenapa nak siksa2, bunuh2??
Apa salah haiwan2 ni pada korang??
Haiwan pun ada hati dan perasaan..
Maknanya orang yang penyiksa binatang ni tarafnya lagi teruk dari haiwan..
Tak ada akal + perangai lebih teruk dari syaitan.. 
Haiwan pun kadang2 tolong manusia bila dalam kesusahan..
Aku dah banyak jumpa video orang siksa haiwan, tak sanggup nak tengok sampai habis..
Cuba kalau korang kena balik macam yang haiwan2 ni kena, apa korang rasa??
Aku ni kalau kucing aku mati pun aku nangis..
Hantar kucing kat Pusat Jagaan Kucing semalam pun aku nak nangis..
Ni bila tengok kucing2 kena siksa lagilah aku tak sanggup nak tengok..
Hati jadi panas.. Geram.. Memang mencarut2lah..
Paling marah kalau orang siksa bunuh kucinglah..
Benci.. Benci.. Benci..
Aku harap orang2 macam ni akan terima balasan setimpalnya..
Korang boleh KLIK untuk ke link video siksaan kucing nie..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

0 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...