Wednesday, March 30, 2011

♥DECO DECO BENG BENG BOONG♥

Assalamualaikum semua...


Hari ini tak tahu nak buat apa..
Berjalan2 ke blog2 orang dan singgah juga blog Abg Ben..
Terjumpa segmen ini..
Aku rasa nak joinlah..
Sebab aku pun baru lagi dalam dunia blog ini..
Tambah2 lagi baru je renovate blog sabtu lepas..
Heheeee.. Saja2 buat pembaharuan..
Nak kata cun sangat tak adalah, tapi bolehlah..
Ringkas dan kemas..
Apa yang penting aku puas hati dengan blog aku yang menjadi tempat menyimpan semua kenangan hidup aku..
Kalau sesiapa mahu join boleh KLIK gambar di atas tu yer..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

8 orang doa Putri cepat kahwin!!:

haziQah said...

hye purtilyanie..nice blog..loading pun x lmbt sgt tp mcm crowded cket ur blog
just komen2 mcm ben minta
gud luck ;)

♥ Putri ilyanie ♥ said...

Oh.. saya akan perbaiki kelemahan blog ini.. thanks bagi pendapat dan singgah blog saya..

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg BA

cute blog,nice blog!^^
hapyy blogging :)

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

dwaty said...

hai belogger baru....

♥ Putri ilyanie ♥ said...

Thanks singgah

khadyjah fhatyah said...

Semua cun! Tadek hal lah hehe.
Jom terjah blog saya balik (:

http://k-fhatyah.blogspot.com/

slumberznanie said...

salam kenalan....... hehehe.. upenyeee kite mpyai background yg smeee. ngeeee. word verfction xpyah wat laa. t senang org nak komen2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...