Thursday, September 8, 2011

♥Nak gaduh mari depan2.. Tengok sapa yang kecut nanti!!♥

Makin menjadi2 pula nampaknya si "Guest" ni yer..
Dah la sebelum ni kata Putri Bodoh..
Ni nak tuduh Putri yang bukan2 pula..
Kata Putri cuak?? Delete komen??
Lihat bawah nie..

Hello "Guest", kalau Putri cuak, takda buat entry ini dan yang sebelum nie..
Untuk pengetahuan anda, komen anda bukan didelete, tapi ramai orang kunjung blog Putri dan komen di shoutmix, jadi automatik komen anda tiada dipaparkan lagi disitu..
Ish.. ish.. Apa la lembab sangat..
Kalau nak cari gaduh mari la depan2..
Tunjukkan diri tu..
Sapa yang CUAK, PENGECUT di sini??
Cukupla sampai sini je entry pasal si pengecut "GUEST" ni..
Tak mendatangkan faedah pun layan orang macam tu..


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

18 orang doa Putri cepat kahwin!!:

izzahdegreat said...

gile kentang ar 'guest tu' hahaa

♥Putri ilyanie♥ said...

hahahaaa..tau xpe... dia ingat aku takut kot dgn kata2 dia..

Paris Hilton (M) said...

biarkan beliau terjun bessamesame labunya

Mrs.Yie said...

mengikut pengalaman akak la kan..biasanya mereka seperti ini adalah mereka yg selalu datang ke blog ni dan mungkin ianya salah seorang dari kawan2 puteri sendiri..begitulah selalunya kalau org pengecut seperti ni dia memang dah masak sangat ngan entri2 yg kita buat dan dari situ dia akan nampak segala kelemahan dan kekuatan kita..

♥Putri ilyanie♥ said...

oh yeke Mrs. Yie.. thanks for the info.. mungkinlah kot kan.. xpelah.. ape tah dia dpt dgn buat mcm tu..

anamizu said...

aah mesti org yg ilyanie kenal..
jeles lettew :P

♥Putri ilyanie♥ said...

heheee.. suke ayat cik anamizu.. "jeles lettew"

shida'R said...

putri wat xtaw je org cmni k..lg dlayan makin mnjd2..aishhh..

MaMa AiNi said...

putri..ha2x..mama pun dpt inbox begini..ha2x..dia kata dia follow mama dah n buat nama samaran yg takde apa2 kalau kita klik kat nama tu..abaikan je..diaorg ni nak gurau2 manja kot..ha2x..sori ek...pagi ni mama keluar kawasan lagi..muahhhh2x..

0nenanina Vanilla said...

tak abis2 lagi kes ni.. wahh nampaknye dye sentiasa nak kaco idup putri.. slalunye orang sekeliling kite jugak.. yang x senang ngan putri..

budakampung said...

buuuuuuuu! sama anon yang bernama 'guest' tu! pengecut punya anon~

APAN said...

x payah layan la...aku dulu pun penah jumpa sampah camni...

P U C A T said...

mmg x maju la kalau selalu dengki kt org kan.
ignore je org mcm tu

EkaWeird said...

hahaha... sama je putri... ika pun kene.. lg teruk. dowg xde keje.. wat bodo je. blog kita kan. si GUEST ckp, tak bermanfaat langsung? kalau tak bermanfaat motip dia buka lagi blog putri. minat la tu nak tau kisah hidup putri.. kan.... cuba baca entry ika ni lak.. http://iekapelik.blogspot.com/2010/04/tak-puas-hati-atau-cemburu-hahahah.html

Radsmil said...

ban je ip address dia....^^

shaukimaravilla said...

hahaha kalau dia sendiri tulis nama dia 'guest',maknanya dia tu penakut dan pengecut tahap cipan yang taktau berenang..ngeh3.. alaa,tu mesti keje member2 sekeliling je tu..(yang pasti,'guest' tu mesti pompuan)..x lari jauh la..org yg suka dengki ni biasanya duk dekat2 dgn kita je..xkan la org yg kita x kenal bleh dengki dgn kita kan..pedulikkan je si pengecut tu..

♥Putri ilyanie♥ said...

en shaukimaravilla.. betui tu.. dia pengecut...

zareliqa afiqa said...

pergh! menyirap jek baca ayat si guest tu,lagi dasyat dari yg sy kena ni.ape lar masalah dia agaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...