Monday, September 19, 2011

♥Contest Blog Paling Colourful♥



Putri nak cepat2 taip entry pasal contest nie
 sebab nak pergi kerja.. Putri dah lambat..
Kalau korang nak join boleh KLIK banner tu yer..
Rules
2.Like my blog page
3.Must have a blog.At least one :P
4.Must a Malaysian.
5.Make an entri dengan tajuk Contest Blog Paling Colourful ,ambil banner kat atas sekali.
6.Bagi link entri korang dengan cara komen entri ni.
7.Tag 1 kawan yg korang kenal.
8.Korang diberi 40 hari untuk edit blog supaya nampak colourful.
9.Contest akan terbatal if kurang daripada 5 org yg join.
Sponsor
Macammana nak menang ?
Blog mestilah kemas,cantik dan colourful.
Colourful pula janganlah sampai sakit mata okai.
Colourful yg cantik lah :)
Contest berlangsung selama 40 hari iaitu pada 22 Aug sehingga 30 Sept.
Lebih daripada itu takkan diterima.
I sendiri akan pilih pemenang dan akan dinilai pada 1 Oct.

Blog Putri ni mungkin colourful kot..
Nak edit bagi cantik2, Putri tak reti..
Setakat ini je yang mampu Putri buat..
Heheheheee..
Tak tau la layak ke tidak dapat hadiahnya..
Yang penting mencuba dan memeriahkan contest yang 
dianjurkan oleh blogger ini..
Tarikh tutup 30 September nie..
Jom ramai2 join contest ini..

Putri tag Cik Izzah..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

0nenanina Vanilla said...

memang colourful blog ni. gud luck

MaMa AiNi said...

sgt colourful...gud luck dear !!!...muahhh2x..

izzahdegreat said...

tq tag...orait...wa nak join lah haha

c nana said...

terjah sni dari segmen yg sama! gud luck ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...