Sunday, September 11, 2011

♥Eeeuuu..Eee..Kotornya!♥

Gelinya Putri tengok.. Kotor gila..
Tak sangka ianya sekotor ini..
Bahaya nie..
Cuba korang tengok gambar kat bawah nie..

Kotorkan??
Nie penapis air dekat rumah Putri..
Sebelum ni Putri guna pulpa, tak boleh basuh..
Sebelum raya Putri tukar ke seramik, boleh basuh..
Semalam baru ada kesempatan nak cuci..
Buka2 tengok kotor betul..
Habis tangan Putri pegang benda tu..
Dalam tempoh sebulan je dah jadi kotor macam nie..
Nampak sangat air kat area rumah sangat kotor..
Cuba korang klik SINI untuk lihat gambar2 bukti air kotor..
Sebelum cuci kotor gila, bila dah cuci bersih je..
Nampakkan perbezaannya??

Kalau korang sayang family korang dan nak bagi mereka minum dengan air2 yang bersih, bolehlah beli penapis air nie..
Murah je berbanding yang lain..
RM500.00 sahaja..
Ada warranty ye, jangan risau..
Kalau berminat boleh call Putri di 017-6414708..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

7 orang doa Putri cepat kahwin!!:

♥Aien Najwa♥ said...

ee..mmg kotor betol..penuh ngn kuman kn..takut..(-_-)..

Az-Zahra Fauzee said...

ha'a, mmg kotor gile.. eh, kak jual penapis air.. huhu~ tp, zara dh ade.. hihihi..

MaMa AiNi said...

he2x...kotornya putri penapis air ni..sori la..mama baru blk dr majlis ni..

farehah roslan @ FR said...

dasyat..!! hehe
nway,singah2 n follow2 :D

Iwanski said...

auucakkk

indonesiatooverseas said...

Harus dicuci secara rutin tuh, biar sehat keluarga, tak minum air yang masih kotor.

H.J said...

hoho..air bersih ni penting..hari2 minum air kan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...