Saturday, September 17, 2011

♥Berjalan2 di MCTF'11♥

Penatnya semalam Putri pergi Mid Valley 
bersama kawan Putri, Cik Hajar..
Pergi semata2 untuk ke MCTF'11
(Malaysian Career Training Fair 2011)
Ramai sangat orang semalam..
Masing2 datang untuk mencari peluang2 yang ada untuk 
mengubah nasib masing2..
Ada dua event di situ iaitu untuk post graduate untuk sambung master ke, melihat tawaran2 dan 
kelebihan universiti serta kolej yang ada... 
Universiti tempat Putri belajar dulu pun ade tau..
I love UPM..
Juga untuk jobseeker yang mencari kerja untuk mengubah kehidupan yang sedia ada..

Bergambar itu wajib..
Putri pergi untuk mencari pekerjaan yang sesuai 
dengan bidang kimia..
Adalah 3, 4 company Putri mohon, tinggalkan 
resume dan isi borang..
Putri pun pergi ke tempat post graduate untuk melihat 
tawaran2 master yang ada..
Sebab jika tak dapat kerja yang sesuai, 
Putri nak sambung master..
Adik Putri pergi sana hari ini setelah didesak 
oleh mak ayah Putri..

Kalau korang nak pergi masih sempat lagi..
Jangan lepaskan peluang ini ok..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

7 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Nur Hani said...

wow, tak sempat pergi lah. so putri dah decide nak further apa ? working or study ? anyhow, all the best ya, moga dapat kerja yg diingini dan maju jaya :)

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri nak tunggu sampai hujung tahun nie.. if xdpt kerja yg ok, putri sambung master thn depan... mekacih awk..

MaMa AiNi said...

gud luck putri !!..ehem sambung buat master pun ok jugak !!

monster kecik said...

thnx sudi dtg mlwt:)
igtkan ade lg blaja kt upm, xsgke dah nak konvo.. bestnye...
tahniah akk ! moge dpt sambung master...
zaty ni bru je msuk 2nd year.. :P

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih monster kecik.. kalau second yer kat UPM sama dgn jiran akak kt UPM dulu la si zahra..

http://zarathinkingcorner.blogspot.com/

raima said...

semoga cepat2 dapat kerja =)

yen(toka ziizokukuto) said...

semoga jawatan yg dipohon dekat mctf haritu diterima,,amiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...