Thursday, September 8, 2011

♥Dia kata Putri Bodoh?♥

Sebelum tido Putri jenguk2 blog Putri melihat jika ada komen2, follower baru dan kawan2 blogger yang datang singgah..
Putri ucapkan terima kasih dan happy sangat kepada blogger2 yang sudi singgah, follow dan komen..
Tapi Putri mendapat kejutan, menyentap hati dan perasaan Putri yang tiada mood sebab kepenatan kerja banyak siang tadi..
Cuba korang tengok nie..

Korang tengok kat gambar shoutmix atas nie yang Putri kotakkan kaler merah tu..
Ada "Guest" datang blog Putri dok cakap Putri BODOH!!
Aduhai.. Putri yang bodoh ke dia yang bodoh??
Datang dengan tak tinggalkan link pula tu..
Takut ke Putri datang serang??
Pengecut juga ye kamu..
Kalau rasa blog Putri ni tak bermanfaat, tak payah la datang..
Pergi main jauh2..
Dah terang2 header Putri dok cakap 
"Kisah hidup Putri ilyanie" 
dah tentulah semuanya pasal kisah hidup Putri..
Mungkin tak bermanfaat bagi "Guest" tapi bagi Putri bermanfaat..
Tapi adalah juga Putri selitkan sedikit perkara2 yang penting yang patut dikongsikan, bisnes2 Putri dan kawan2..
Putri ni tak hebat dalam mengarang or bercerita or tak kreatif macam blogger2 lain..
Blog ini cuma untuk isi masa lapang Putri jer..
Bukan senang nak puaskan hati orang..
Kepada "Guest" masih raya lagi nie, sempat lagi kalau nak minta maaf kat Putri..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

13 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Aien Ein said...

dia sebenarnya yang bodoh.. malu nak cakap..

minniey said...

ceh..xya layan la org cm gtu..

izzahdegreat said...

ish2...berani gile org tu, dasat2, xde kesedaran sivik lgsg, bt private ar chat tu pasni

Iryd and Pitt's little diary said...

hi..salam kenal..blogwalking sini..follow u here..:)

MaMa AiNi said...

putri..sabar ya !!..bukan semua org suka kat kita..anggap je org2 yg begini adalah org2 yg kureng atau ertikata lainnya tak berapa nak betul otaknya..atau seseorg yg perasaan dirinya bagus !!...ha2x.. semuga ayat2 ini bolih releasekan tension putri !!...

amranaiman said...

sabar je la.. mcm2 org ada :P

♥Putri ilyanie♥ said...

okay2 semua.. putri sabar je k.. biarla dia..

0nenanina Vanilla said...

cian nye putri.. tak baik dye ckap bodoh.. blog kan hak msing2.. tak suka x payahla jenguk blog..

Kaio said...

hahaha lepak sudah. orang bodoh camtu takyah layan. hahah

liya alia said...

makaihhh.. sesukati ja kata orang bodoh kan.. sabar ja. bt bodoh je dekat dia tu.. hehe

Az-Zahra Fauzee said...

ngok la guest 2 suh tutup blog..
blog kite, ske at kte la nk tulis ape kn..
bia je org cm2..
xbtol la 2..

♥Putri ilyanie♥ said...

nampaknye semua org marah dgn guest tu.. urmm... lantakla dia kan..

ieyza afieyna said...

orang yg ada Phd la tu..
Pengkhianat hasad dengki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...