Thursday, May 5, 2011

♥Hahaaa.. Nasib la ko!!♥

Setelah seharian penat mengadap buku..
Setelah memuntahkan semuanya dalam exam semalam..
Baru rasa lega sikit..
Tapi tak lega sangat lagi..
Kena masuk lab plak cuci radas yang dah lama tak bercuci tu..
Tension2.. Payah giler nak bersih..
Balik bilik terus buat aksi manja di depan Hajar..
Dengan nada menggediknya...
"Hajar... nak pinjam laptop.. nak online.."
Hajar dengan muka stressnya yang tekun menelaah buku, pun jawab..
"Amikla ayu.."
Heheheheee.. (gelak suka..)
Aku apa lagi buka facebook, blog dan email..
Baca punya baca kemudian...
Terbaca sesuatu yang membuatkan aku gelak..
Hahahaaaa.. status kat fb adik aku..
Meh lihat bawah nie..
Sebab apa aku kata nak gelak..
Sebab ayat yang adik aku tulis tu sebijik dengan ayat yang mak aku cakap kat aku tiap pagi kalau aku ada kat rumah..
Hahahaaa.. sekarang dia cuti, duk rumah.. Padan muka ko..
Selama ni along ada kat rumah, ko senang lenang je..
Hahahahaaa.. (gelak jahat...)
Tapi takpelah.. sekali sekala tolong mak..
Jangan berkira sangat.. Tolong dengan ikhlas..
Heheee.. urm.. dah lama tak balik rumah..
Lepas nie tamat belajar duk rumah jelah aku..
Alamak..
Nasib r aku akan dengar dialog tu tiap2 pagi lepas nie..
Nasib.. nasib..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

3 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

dah camtu..jadi mak..mama pun cam tu juga dulu, masa tu mama msh berkerja..dah berhenti ni buat sendiri je..

♥Putri ilyanie♥ said...

heheee... saya faham...

.izzatul.hazwani. said...

hahaha . saya paham jugak :D

ni pakat gelak adik ke ni .hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...