Wednesday, May 25, 2011

♥Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana♥

Tiba2 aku rasa nak join contest aje..
Hahahaaa.. tengah tak busy nie boleh la join..
Nie meh tengok contest yang baru aku join nie..
Menang ke kalah tu belakang kira..
Tapi mestilah nak harapkan kemenangan..


Syarat-syaratnya adalah :

1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana
Ok dah menuruti arahan..

2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
Udah.. Beres juga..

3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik

Tak edit lagi yer gambar nie
4) Ceritakan cket pasal gambar tu
Kenapa aku letak gambar nie? Sebab aku suka gambar nie. Gambar ni diambil di Lumut sewaktu aku dan kawan2 singgah ambil angin menenangkan jiwa setelah penat bekerja di STRIDE.. Cantik pemandangan di sini.. Cantik ciptaan tuhan.. Aku seolah2 nak pegang awan tu.. Awan kan tinggi, payah kita nak capai.. Tapi dalam gambar nie aku boleh capai.. Jadi, aku berhasrat untuk capai segala cita2 aku walau sesukar mana sekali pun.. Tiada yang mustahil jika kita berusaha..
 
5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh
Udah follow.. Follower ke 2799..
 
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
Aku nak tag:

7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
Okey cik yana

8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

3 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

putri nanti mama try ye..slow2 mama buat ya..sabar ek..he 2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

ok mama..

Cahaya Mama said...

cntekk,.gdluck,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...