Monday, May 23, 2011

♥PERSONA TRADING: My First Contest♥

Hari nie saya nak join contest..
Heheheeheeee..
Sebab tengok hadiah2nya menarik..
Menang ke tidak itu belakang kira..
Janji mencuba..
Boleh klik gambar di bawah nie untuk terus ke link contest..


Syarat2 penyertaan:
1) Letakkan header di atas dalam entry anda.
         Saya dah letak dah..
2) Mestilah menjadi follower PERSONA TRADING.
         Sudah lama jadi follower blog ni.. Follower yang ke 3..
3) Buat entry mengenai contest ini dengan menjawab soalan2 berikut:
a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?

Mari lihat jawapanya di bawah ini..


4) Tag kan pada 2 orang dan pastikan mereka tahu mereka telah di tag.
           Saya nak tag kepada:
                                           Syam 
                                           Ain
5) Tinggalkan link entry anda di kotak komen ye.
            Baik.. Akan dituruti..
6) Contest bermula dari 23 Mei - 30 Jun 2011.

Hadiah menarik menanti tau. Lihat di bawah ini:


Jom korang semua join contest nie..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

3 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

gud luck putri..semuga berjaya jadi pemenang yang pertama..

♥Putri ilyanie♥ said...

Mekacih mama

Shiela Latif said...

tahniah ya putri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...