Wednesday, May 25, 2011

♥Nur Kasih vs Pirates of The Carribean:On Stranger's Tides!♥

Akhirnya aku dapat juga tengok filem Nur Kasih sabtu lepas setelah 
lama menanti kemunculan filem nie..
Seronok gila bila dah dapat beli tiket wayang tu..
Kat area Manjung ni mana ada wayang..
Mula2 sedih gak, ingatkan tak dapat tengok..
Aleh2 kat Sitiawan ada panggung wayang..
Semangat gila kami pergi sana..
Walaupun tak tau jalan tapi kami usaha juga mencari sampai dapat..
Kalau sesat dalam Malaysia juga..


Bagi aku cerita dia best la..
Sedih sangat..
Ada yang nangisla.. Aku takdala..
Aku nangis dalam hati je..
Heheheheee..
Cover mesti pandai..
Gambar dalam filem tu pun cantik..
Sapa yang tak tengok lagi pergilah tengok..
Mesti anda suka..

Silau pulak kat situ..
Filem ke 2 aku tengok kat Sitiawan adalah 
Pirates of The Carribean: On Stranger's Tides..
Aku tak pernah pun ikut cerita2 tu sebelum nie..
Tapi budak2 laki kat tempat aku praktikal ajak,
kami pergi jela..
Ingatkan 7 orang je pergi, 3 laki dan kami 4 orang..
Rupanya sampai sana ada lagi dua orang..
Kawan2 dorang.. Aku tak kenal..


Bagi aku, cerita pirates ni best la jugak..
Tapi Nur Kasih lagi best.. Heee..
Tapi ada jugak part yang aku terkejut..
Hee.. Terlalu menghayatila katakan..
Tapi ok la..
Habis wayang kul 11.30 malam..
Lepas tu kami pergi makan char kuew tiau..
Favourite aku tu..
Sedap jugak makan kat gerai tu..
Thanks lah kat kawan2 yang bawa aku and the gang kuar tengok wayang dan makan malam tu..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

bestnya kalau dpt tgk `nur kasih`...sbb mama mengikutinya kat tv3, bila lah blh gi tgk?..hb mama kata tunggu dvd nya keluar..ha2x..entah bila baru ade dvd nya..hu...hu

♥Putri ilyanie♥ said...

tengok kat wayang lagi best mama.. heee

islam mumtaz said...

numpang ngelirik yak... salam kenal

Miss N said...

uhh.. N tak pernah tengok citer Nur Kasih kat TV, tapi bila kuar movie rasa macam tertarik jer nak g tengok.. Tapi Mr H(usband) cam tak berminat.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...