Thursday, October 6, 2011

♥Terima kasih Tuhan!♥

Putri berasa bersyukur sangat dan berterima kasih kepada 
Allah kerana memberi rezeki kepada Putri..
Setelah lama Putri tunggu, akhirnya Putri berjaya
mendapat kerja yang bersesuaian dengan bidang Putri..
Tak sia2 usaha Putri berhari2 siang dan malam apply kerja..
Tak lupa juga kepada family dan kawan2 yang sentiasa 
doakan kejayaan Putri..

Start 18/10/2011 Putri akan bekerja di Sg Buluh..
Walaupun ditawarkan gaji sedikit tetapi Putri tak kisah..
Janji dapat pengalaman dan ianya boleh digunakan untuk mendapatkan pekerjaan lebih bagus di masa akan datang..
Susah untuk budak baru grad macam Putri ni cari kerja..
Semua kerja nak ada pengalaman..

17/10/2011 pula hari konvokesyen Putri di UPM..
Setelah penat lelah Putri belajar selama 3 tahun,
akhirnya tamat juga.. Seronoknye..
Dapat juga nanti Putri pegang segulung ijazah,
Bachelor Sains (Kepujian)-Kimia Perindustrian..
Tak sabar nak kelihatan seperti gambar di bawah ini..


Selepas ni bermulanya kehidupan Putri sebagai 
wanita bekerjaya setelah tamat kehidupan sebagai pelajar..
Mungkin Putri akan kurang update blog bila dah kerja..
Sebab utamanya takde berukband dan mungkin 
juga sangat2 busy nanti..
Doakan kejayaan Putri ye..

Psst: Windu zaman belajar bersama kawan2.. Hope kerja baru ni ok la.. 

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

14 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Santri T.P.I.N.I said...

tahniah putri!!! lepas ni kerja rajin2 yer...

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih Santri.. ^_^

MaMa AiNi said...

Tahniah putri !!..takpe permulaan gaji kurang..selepas dpt pengalaman bekerja,putri blh apply kerja lain yg menawarkan gaji yg lbh tinggi..tahniah sekali lagi..konvo pd 17/10 ni !!..mesti mak/ayah bangga dgn putri.. :)

♥Putri ilyanie♥ said...

Mekacih mama... t de masa dtg la konvo Putri 17 hb ni ptg...

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah kak,, :)
dulu abg saya dua tahun menganggur,,,
bila dah dapat kerja,,,macam akak juga la,,nak cari pengalaman,,,,,last last..bru dua tahun gaji dah cecah 3500++ terus tak pergi maa dah hahahha,,,,dah ar tanggung diri sendiri je,,hahah

sobri yaacob said...

tahniah..
x pe dpt kja kcil2 dlu..
cri pngalaman,,
rzeki mesti ada la kat mnaa :)

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih yen.. tula.. klo gaji mkn nek kje ctu.. dan kje pn ok.. Putri stay ctu jela..

sobri: tq.. ahaa.. putri trme je keje tu..

izzahdegreat said...

bgs2....congrate. nnt bole blnje aku yg jobless ni haha ;p
keje elok2 ;)

♥Putri ilyanie♥ said...

tq cik izzah.. heee.. t ko lpas master lgi gaji byk dri aku.. haa

izzah said...

alhamdulillah (:

ctk said...

wah..bukan sng nk dpt kerja bila da grad..tahniah yerr.....tahniah 4 ur kOnvokesyen k :)

♥Putri ilyanie♥ said...

ctk: ahaa.. ssh dpt kje.. pape pun thanks..

aRa ❤ aFiq™ said...

tahniah cik put3 :)

♥Putri ilyanie♥ said...

tq ara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...