Saturday, October 8, 2011

♥I follow u, u follow me♥

Ramainya orang jadi macam Salih Yaacob dalam 
dunia blog nie, mana taknya, selalu dengarkan
"I Follow" trademark Salih Yaacob tu..
(Betul kan kawan2? Ke Putri salah?)

Tapi dalam dunia blog ni, di belakang perkataan 
"I Follow" terdapat tambahan perkataan "Follow me back"
(Kan.. Kan.. Kan.. Kawan2? Baik cakap ye.. Nanti Putri majuk kang)
Okay, sebenarnya Putri nak cakap pasal 
"I follow u, u follow me" dalam entri kali ni..


Sebenarnya Putri tak berapa suka dengan perkataan itu..
(Sapa setuju angkat tangan!!)
Bagi Putri nak follow tu biarlah ikhlas dari hati korang..
Jangan follow blog orang lain semata2 nak dia follow kita 
balik untuk menambahkan bilangan follower kita..
Bagi pendapat Putri la, jumlah follower yang ramai bukan menandakan blog kita sangat hebat, tapi sebenarnya 
bergantung kepada isi2 yang terdapat dalam blog kita tu..
Kalau isinya bagus, orang akan datang, komen beri 
pendapat ke, share segala maklumat dengan kita ke..
(Tibe2 xde idea nak tulis)
Cube korang fikirkan, dekat blog jumlah follower 
kita punyala ramai, tapi antara ramai2 tu, 
berapa orang je yang betul2 follow kita?
(Fikir jangan tak fikir.. Renung2kan dan selamat beramal! ^_^ )

Macam blog Putri nie takde isi yang bagus2 sangat, 
jadi tak ramai follower pun Putri tak kisah..
Adalah beberapa orang yang sudi follow setiap 
perkembangan Putri hari2 kat blog nie.. Putri pun membalas 
dengan follow juga perkembangan mereka hari2..
(Terima kasih banyak2 ye.. Sayang korang)

Di sini Putri nak tegaskan, Putri akan follow blog korang
kalau Putri suka.. Tak pun ikut mood Putrila.. 
Selalunya Putri follow blog yang banyak maklumat 
berguna ataupun tutorial..
Korang pun kalau nak follow blog Putri dialu2kan, 
Putri tak akan paksa korang..
Akhir kata semoga korang happy kunjung ke blog 
Putri yang tak seberapa ni..
(^_^)

Psst: Minta maafla kalau ada yang terasa ataupun Putri terkasar bahasa ke.. 

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

15 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MiszCoMoT said...

hehe.. kisah follow memollow ni memang xkan habis :) btw nice to meet u putri :)

♥Putri ilyanie♥ said...

miszcomot.. heee.. Putri tau.. tapi tbe2 trse nk wat entry nie.. heee.. dh xtau nk mengarang pe dh dlm blog nie.. srnk knl awk jugak..

MiszCoMoT said...

takpe.. comot stuju ngn putri yg part ikhlas tu.. tapi kalau nak jugak org polow kita cakap la dengan baik..macam biar nampak sopan santun..kannn heee

♥Putri ilyanie♥ said...

betul2.. heee.. Sbb istilah i follow, follow me back tu mcm dia paksa kite follow dia blk.. urm..

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh dah follow yen blom??hehehe,,gurau gurau :) ,,camne dgn kerja??dah mmasuk??

zareliqa afiqa said...

tak kira lar berapa pun followers kita janji kita epy berblog.ye dak? hehe

♥Putri ilyanie♥ said...

Asenye Putri dah follow yen:
Zareliqa: Mmg betul.. tpi klo nak follow kite jgn le suh kite follow dia blk.. terpulang pde dri msg2le.

sekamar rindu said...

salam..

betul setuju..nak folo biarlah ikhlas tanpa mengharapkan mereka folo balik..

MaMa AiNi said...

Putri..he2x.betul tu jika kita ikhlas follow org..kita tak harapkan org itu akan follow kita balik..ha2x..tapi mama ada kenangan yg tak bolih blah !!..`dah follow u n follow me back ya`..putri tahulah blog mama ni blog baru..hu2x, followers pun sikit..jadi mama check..dia tak follow mama langsung tapi kata dah follow semata2 nak suruh mama follow dia..ha2x..lawaknya..

♥Putri ilyanie♥ said...

Hahahaaa.. betul tu.. Putri pun penah kena.. dia cakap dah follow, tapi cek xde pun.. pastu suh kite follow balik.. ish2.. motif nak kite je follow dia.. lupe nak letak pasal ni dlm entri nie.. t edit r.. heee.. org mcm ni lgi Putri bengang.. tipu kite je..

gnesop.com said...

jika kita ikhlas fiollow org, org akan kembali follow kita kan?

biasanya Sop akan balas follow jika rakan-rakan follow :)

org berbudi kita berbahasa.. :)

sis92 said...

lagi suka org komen2..hehe
jomla join bloglist :0

♥Putri ilyanie♥ said...

Betul tu Sop.. heee
sis92: t putri tgk ye..

CIK MAY said...

setuju jugak tu..tak semestinye rmi follower blo tu best..hihi

♥Putri ilyanie♥ said...

kan kan kan.. cik may

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...