Monday, October 10, 2011

♥Bulan yang cantik di malam 9.10.11♥

Korang2 tengok tak bulan yang cantik yang dok heboh2 
satu dunia tu.. (ayat nak lebih je)
Putri tak sempat tengok sebabnya duk terbaring dalam bilik 
kepenatan melampau setelah kuar jalan2 bersuka ria..
Ruginya Putri.. Huwaaa.. :(


Mereka panggil kejadian ni sebagai fenomena 
Indahnya ciptaan Tuhan..
Fenomena ni berlaku disebabkan pembiasan cahaya bulan
daripada kristal ais di bahagian atmosfera..
Nak tau lebih lanjut, korang google la sendiri yer..


Terdapat kalimah Allah di situ.. Allah Maha Besar!
Tarikh kejadian fenomena ni pun cantik.. 
"9.10.11"
Nombor tersusun je..
Dapat buat tarikh nikah pun cantik nie..
Tapi dah lepasla.. Heeee...


Psst: Putri masih menanti2 putera raja Putri.. 

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

10 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

putri..mama pun tak tgk bulan ni..hu2x..sgt cantik ciptaan Allah..nak wat tarikh nikah ek?..he2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

Heheheheee.. tula mama.. ngat nak wat tarikh nikah.. tapi dh lepas.. tapi nk nikah mcm ne.. calon pun xde..

Hati Batu said...

x dan nak tgk n then x tau huhu...mlm td otw balik rumah dari kampung :)

sis92 said...

hehe sis pun lari2 kuar umah nk tengok bulan bla rakan bloger bgtau ..

grOundnUt said...

Semalam waktu dinner, sempat tengok memang cantik dan jelas, tapi tak tangkap gambar pulak .. haizz ..

Onitsuka_hana said...

cantiknya..xtau plak pasal nie

NasZ said...

saya pun tak sempat tengok. huhu.

MOHD NASER.com

♥Putri ilyanie♥ said...

sape dpt tgk untung la.. yg xdpt tgk mcm putri ni.. rugi2..

Anonymous said...

Hey, you stated in a much more direct way what I was trying to communicate, thanks, I will recommend your site to my friends.

My blog:
internetanbieter preisvergleich und dsl vergleich

CayZal said...

saya suka entry yang ada cite pasal bulan.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...