Tuesday, October 11, 2011

♥Memanah di Stars Archery Berjaya Times Square: Seronok!♥

Ahad lepas Putri bersama 5 orang kawan2 Putri pergi jalan2 ke Berjaya Times Square lepak2 bersuka ria.. Selepas kekenyangan menjamu selera di Kenny Rogers, kami tak tahu aktiviti apa yang nak dilakukan.. Tiba2 sorang member ajak pergi main memanah.. Kami 5 orang tak pernah mencuba dan terasa ingin mencubanya.. (Awat ayat Putri ni skema sangat ni) Apa lagi, kami pun cepat2 pergi serang Stars Archery Berjaya Times Square  tingkat 5 dekat dengan McD, bowling & theme park.. Jom layan gambar kami di bawah..


Hebat ke kami semua ni?
Putri punya no. 11
Gaya dah ada.. Tembakan memanahnya hebat ke?


Seronok tak tengok kami main? Kalau korang nak mencuba, bolehlah ke Times Square ataupun mana cawangan lain yang ada kat Malaysia ni.. Pakej harganya boleh lihat gambar di bawah..

Credit pic to Lovelyshafa..
Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang game ni, 
ataupun dimana cawangan2nya berada..
Selamat mencuba..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

17 orang doa Putri cepat kahwin!!:

3no gr33ny said...

assalamualaikum..hambha dtg melawat cini =) ..hamba juga pernah main memanah masa sekolah p terpaksa tarik diri sebab sibuk SPM..p memanah sangat best!

sue perbs.. said...

wah bestnye.. tk pnah try memanah lgi

♥Putri ilyanie♥ said...

sue: kena try klo xpnh.. best..
3no: hebatla awk...

aleen aiden said...

tempat ni kat timesquare rupanye!da berpuluh2 kali pergi baru tau ade tempat memanah kat ts.hu3.nak try jugakla nnt!

MaMa AiNi said...

putri..mama hanya tahu menembak dgn pistol & senapang je..hu2x..memanah tak pandai..he2x..yg mana satu bf putri ek?..

♥Putri ilyanie♥ said...

aleen.. Putri pn bru tau ade kt ts.. dulu g xde...
mama: heheee.. try la.. best.. semua tu bkn bf putri.. hee.. putri single la...

izzahdegreat said...

ini le yg buat badan lenguh2 tuh...ok la persis tp x jitu sgt haha

♥Putri ilyanie♥ said...

ahaala izzah.. ini le yg wat bdn gua sakit2 tu.. udah lama tak guna ayat persis jitu itu.. hee..

fahmimdnilam said...

best... best... nanti nak gi gak lah..

sis92 said...

wuu nape tak bawak sis :((

♥Putri ilyanie♥ said...

fahmi.. pergi jgn xg..
sis.. alolooo.. putri g xrncg pn..

yen(toka ziizokukuto) said...

uwh,,,yen panah hati orang pon tak penah dapat,,asik miss je,,ni kan pulak,,real hehehe,,cehh siap pepatah :)

dhiera said...

tak tahu plak time square pun ada arch. selalu pergi dekat sunway piramid je~

Anonymous said...

If you notification your carpal tunnel declension later on imbibing even actions I have got interpreted to forestall further combat injury to my wrists.

"

my web blog; Oldwick carpal tunnel doctor
Feel free to visit my web blog Oldwick carpal tunnel doctor

Anonymous said...

I will immediately clutch your rss as I can't find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
Kindly let me understand in order that I may just subscribe.
Thanks.
My webpage :: Ear pain with tmj

Anonymous said...

eating 1 1/2 c. of oatmeal in the good morning with a bit of fruit lift or bring down cholesterol?



Also visit my website ... treatment high for cholesterol guidelines

Zulaikha said...

Thanks for the sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...