Wednesday, October 26, 2011

♥Penemuan Monumen Alaf Baru♥

Hari tu Putri bersama sepupu Putri pergi Putrajaya dan 
terpandang signboard Monumen Alaf Baru..
Terasa ingin tahu kami pun singgah ke sana..


Tahun kelahiran Putri takda peristiwa bersejarah yang penting.. Sedih..

Sorry gambar tak cantik, ditangkap pada waktu malam..
Mungkin ianya dah lama bertapak di Putrajaya,
cuma Putri je tak tahu.. heheheheee..
Di sana mencatatkan peristiwa bersejarah negara kita..
Siapa2 nak belajar sejarah bolehlah kesana..
Dibuka sampai malam tau..

P/s: Putri sarankan korang pergi kesana.. ^_^

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

7 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

cantik kan putri pemandangan waktu mlm diputraya..aritu mama kerumah adik..sesat !!..hu2x..keliru jln2 kat sana hendaknya pada waktu malam..he2x...

izzahdegreat said...

1989 semestinyeee...hahaa aku pon xtau ade mende2 tu

♥Putri ilyanie♥ said...

ahaaa mama.. cantik mlm2.. tpi bile tgkp gmbr xcntik.. kamera xpower.. izzah.. hee.. yela ko thn 1989.. huu.. sedih thn aku xde.. aku pn bru tau.. hee

Ct Aja said...

tolong bawakkan...hihihi

yen(toka ziizokukuto) said...

ni pun baru tau jugak heheh,,thankz for the info,, ;)

♥Putri ilyanie♥ said...

jom kite g sana

cyda said...

hye awak , thengss jelajah blog cyda :) btw , cyda sehat jee , awak ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...