Thursday, August 4, 2011

♥Segmen : Saya nak!♥

Saya nak.. nak jugak.. nak jugak..
Apa kena dengan aku nie??
Gila ke apa.. Hahahaaa..
Sebenarnya Putri join segmen blog Adamainaa..
KLIK banner untuk join!!
Cara nak join senang, 
Mula2 dia suruh kita pilih nak apa antaranya:

1. Header 
2. Banner
3. Poster
4. Kad raya
5. Doodle

Kemudian...
1. Buat entry korang nak apa, pilih 1 je ya.
2. Letak tajuk entry tu : Segmen : saya nak ! letak banner skali~ pheww~
3. Letak link blog adamainaa skali dalam entry tu, senang kawan-kawan lain nak join.
4. Da siap, submit entry korang. letak link kat dalam ruangan komen di entry ni.

Ok lah.. Putri nak headerla.. 
Nak header yang cantik2.. 
Sebab jeles tengok kawan2 blogger yang lain ada header yang cantik..
Putri tak kreatif nak buat sendiri..
Tapi sebenarnya yang paling penting Putri join nie sebab nak memeriahkan majlis..
Nak kenal ramai blogger..
Tambah2 Putri dah tahap bosan giler takda kerja nak buat..
Tanam anggur je yang tak besar2 lagi..
Tu yang dok pulun join segala segmen yang ada..
heheheee..
(^_^)
Ok lah... itu je nak coret di sini..

Tarikh tutup 4 ogos 2011 sebelum 12 malam yer..
Pssttt: Putri punye entri nie boleh dikire gred A tak??

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

3 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

wah rajin kat putri ni...semuga berjaya !!..

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Hi putri. sorry lambat tngok entry ni.

busy kerja hari ni. tambah2 lagi bulan puasa.

hehehe nak header ya? :P

♥Putri ilyanie♥ said...

heheee.. mestila nak.. kalau daptla.. hihihiiiii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...