Monday, August 8, 2011

♥My First Interview:Relax!♥

Salam semua..
Macam dah lama je Putri tak update blog nie..
Putri sibuk dengan interview kerja Putri..
Berlambak2 kerja Putri apply tapi baru ada 1 job sangkut dan dipanggil interview..

Alhamdulillah..
My first interview berjalan dengan lancar..
Relax je rasanya..
Walaupun kerja tu tidak berkaitan dengan bidang yang Putri belajar di UPM..
Walaupun gaji yang ditawarkan sedikit berbanding dengan gaji yang sepatutnya Putri dapat mengikut degree yang Putri ada..
Tapi Putri tetap menerima job tersebut..
Takpela menimba pengalaman..
Putri tak memilih soal kerja..
Janji dapat kerja, dapat gajinye..

Putri akan start kerja selepas raya..
Dia cakap "saya bagi u cuti raya dulu, baru datang kerja. 
Baru u happy nak datang dan buat kerja."
Nasib baiklah dia memahami..
Dalam masa yang sama Putri tak akan putus asa mencari kerja yang berkelayakan dengan degree yang Putri ada..
Korang2 semua doa2kan yer kejayaan Putri..
Doakan semoga Putri mendapat kerja yang bagus2 dan dimurahkan rezeki..
Lastly nak ucap terima kasih kepada blogger2 yang datang singgah, komen dan follow blog Putri nie..
(^_^)


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

5 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

tahniah !!...syukur alhamdulillah putri dah dpt kerja...he2x...bolih raya sakan dulu baru masuk kerja...bagusnya boss tu !!..biarpun tak berkaitan kursus yg putri ambil kat u dulu..cari pengalaman dulu,sambil tu cari juga kerja yg berkaitan dgn bidang yg putri ambil..

Cikewi said...

congrats Putri! ^^

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih mama.. tula Putri terima keje tu sbb nak timba pengalaman..

mekacih juga kepada cikewi.. ^_^

SyuE said...

congrats putri!! ;)

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih syue... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...