Saturday, August 13, 2011

♥Mari dapatkan segera!!♥

Salam ramadhan semua..
Hari nie Putri nak promote barang baik punye kat korang2 semua. Mesti korang semua suka..
Nak tahu apa tak?
Ok barang tu adalah..
Pen Digital Membaca Al-Quran..

Harga cuma RM360.00 sahaja..


Pen digital Al-Quran ni boleh membaca dan menterjemah ayat2 yang terdapat di dalam Al-Quran..
Mudah sahaja cara penggunaannya..
Cuma sentuh sahaja di Al-Quran dan ianya akan membacakan ayat tersebut..
Menarikkan pen digital Al-Quran ni??

Kalau korang nak beli banyak2, harganya seperti berikut:
RM320.00 senaskah untuk 5 unit
RM300.00 senaskah untuk 10 unit
RM200.00 senaskah untuk lebih 20 unit

Pakej yang terdapat dalam produk ini adalah:
Al-Quran
Muqaddam (sesuai untuk kanak2)
Manual cara penggunaannya
Pen reader (M-1)
Earphone
USB cable
2 bateri AAA

Kelebihan produk ini adalah:
Dibaca oleh 3 qari
Terdapat terjemahan ayat dalam bahasa melayu dan english
Mudah digunakan dan pelbagai fungsi
Boleh berfungsi sebagai mp3, simpanan lagu nasyid dan doa
Memori simpanan 2GB
Kualiti bunyi yang baik, speaker lantang dan jelas
Mudah dibawa ke mana2

Tidak tahu cara nak gunakannya?
Jangan risau!!
Lihat video ini untuk melihat cara2 penggunaan 
pen digital Al-Quran ini..



Kos penghantaran adalah free untuk semua tempat..
Kalau berminat bolehlah contact hp Putri di 017-6414708..
(^_^)
Pssttt: Harap2 adalah rezeki untuk Putri!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

13 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

salam putri..mama ada al-quran digital dgn pen ni..hari tu beli rm 500..takde muqaddam..hu2x...kiranya putri dah terlambat offer kat sini...hu2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

aduhai.. terlambat pulak promote kat mama... mahalnye mama beli.. Putri jual murah je.. heee.. nanti mama bagitau la kawan2 mama ye..

QasehSuci said...

lambat bagitau lah putri...Qaseh dah beli dari kawan RM350...tpi xda muqaddam pown...rugi2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

aduh.. terasa sedih pulak Putri post entri ni lambat sgt.. huhuuuu.. :( takpelah Qaseh.. nanti bagitaula kwn2 yg lain ye...

wan_cikgumuzik said...

bagus harga dia.. hanya sehari singgit jerr kita kumpul selama setahun utk dapatkannya..

♥Putri ilyanie♥ said...

heheheee.. sebenarnye harga asal RM380.00.. Putri bagi kurang harga di sini.. mmgla mahal harganya, tapi benda elok.. kalau kita sanggup berhabis duit beratus2 p beli brg2 lain, shopping raya, tgk konsert, xkan yg ni xboleh belikan..

~ Mr Ej ~ said...

best2...

♥Putri ilyanie♥ said...

Mr Ej.. best je ke?? xnak beli?? heee.. Putri gurau2 je.. xpaksa pun.. ^_^

~ Mr Ej ~ said...

cantik tertarik kau memang debom..kalau beli tak menghayati..menggunakan pon tarak guna...

♥Putri ilyanie♥ said...

hahahaa.. betul tu Mr Ej.. biarla ikhlas dan menghayati nak gunakannye...

Iffah Afeefah said...

ooo dah ade la

Kafe Que said...

salam, bgusnye produk ni..juz nk tnye warranty die cmne ek..

♥Putri ilyanie♥ said...

Salam kafe Que.. waranty produk ni 6 bulan sahaja... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...