Thursday, August 4, 2011

♥Anda mahu doodle percuma?♥

Korang2.. nak tak doodle percuma?
Kalau nak, jom kita join GA yang dibuat oleh Cik Nadhirah..
Putri nak join..



KLIK banner untuk join GA!!
Syarat2 penyertaan adalah:
-follow blog nad dan needle and thread
-like page needle and thread  (sila log in facebook terlebih dahulu @ kalau tak boleh jugak, search je kat facebook : needle and thread )
 -buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
 -copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
 -tag 2 orang blogger lain *tak wajib
- tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri.
 Hadiah menarik2 tau:

1)  doodle x 3 *nad lukis sendiri hehe
2)  domo keychain tajaan needle and thread x 1
3)  hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
4)  edit keseluruhan blog x 2




Putri nak tag kepada:



P/s: Putri tengah rajin nak join GA.. Korang?? Tak nak join ke?

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...