Wednesday, August 10, 2011

♥Makan ABC boleh mati??♥

Siang tadi baru Putri post entri gambar2 ABC yang lazat sampai menitik air liur tengoknye..
Lepas berbuka puase, dengan perut kekenyangan,
 Putri layan FB..
Terkejut kawan post status takut nak makan ABC dan otak2..
Pulunlah Putri tanya kenapa..
Tapi lambat tol jawapannya..
Then Putri pergi merehatkan diri dengan membaca 
surat khabar Metro..
Terkejut, tak terkata, takutnye..

Putri pown bacalah..
Rupanya2 dia meninggal selepas makan ABC dan otak2 yang dibeli dari Bazar Ramadhan..
1 family sakit perut tapi yang meninggal sorang je..
Kecian dia..
Takziah Putri ucapkan kepada keluarga arwah..

Kepada semua peniaga, Putri nasihatkan jagalah kebersihan..
Jangan pikir nak untung jer..
Tapikan, kenapa 1 family nie je kena??
Orang lain yang beli dekat peniaga tu or 
bazar ramadhan tu tak kena ke?
Urm.. Renung2kanlah.. dan selamat beramal..
(^_^)

Klik ABC untuk baca post entri Terliur habis.. Dugaan! dan KLIK Anak terbaring mulut berbuih! untuk ke page Metro online!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

2 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

kena siasat betul2 ni !!..alhamdulillah mama menunjuk dibazaar ramadhan dah beberapa tahun ok je, tapi kena pilih makanan dan tgk kebersihan org2 yg menjualnya..hu2x..mama ni cerewet sikit !!..he2x..al-fatihah..

♥Putri ilyanie♥ said...

Tula mama.. Putri bce pown terkejut.. dah ajal dia, kite nak buat mcm mne.. urm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...