Wednesday, April 13, 2011

♥Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan♥


Salam 1 Malaysia..
Tiba2 rasa mahu join ahli Universiti Blogger Malaysia(UBM)..
Sesiapa mahu join klik banner tu yer..

Ok.. Biasalah dalam minggu orentasi mestilah kena perkenalkan dirikan..
Nama saya Putri ilyanie..
Nama blog Kisah hidup Putri ilyanie..
Nama jer Putri, tapi bukan keturunan raja tau.. 
Heheheeee..
Anda boleh panggil dengan apa2 pun panggilan, saya tak kisah..
Tapi kawan yg kenal saya panggil saya Ayu..
Kenapa Ayu??
Cari sendiri dalam entry2 saya sebelum nie yer..
Saya student final years di UPM Serdang dalam kos 
Kimia Industri..
Tiba2 jer nak mention.. Tak mintak pun mention perkara nie..
Hahahaaaa... Tak salah kot kan..

Saya mula berblog setelah saya bosan dengan FB..
Untuk tarikh 13/4/2011 nie..
Saya dah berblog selama 3 bulan, 3 minggu, 2 hari..
Anda2 kalau terer kira sendirilah tarikh mula2 sekali saya mula berblog nie..
Dapat kira tak??
Kata mahasiswa UBM.. Kenalah pandai2 belaka..
Heheheeeee... 

Pandangan saya mengenai dunia blog darsawarsa kini??
Darsawarsa!! Ayat power tol..
Bagi saya dunia blog darsawarsa kini memang hebatlah..
Semua orang dah ada blog..
Tidak kira peringkat.. Dari yang muda hinggalah yang tua..
Semua orang memanfaatkan teknologi yang ada kini untuk berblog..
Blog digunakan untuk simpanan cerita peribadi, berceloteh dan gosip, malah digunakan juga untuk berbisnes.
Tahniah kepada blogger2 semua... Hebat2 anda uruskan blog anda dengan creativiti sendiri..

Pandangan saya mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini..
Baguslah ia diadakan..
Dapat kenal sesama blogger2 lain..
Bertambah kawan2 kita..
Dapatlah kita sama2 berkongsi pendapat dan pengalaman..
Tak sabar nak dapat rakan2 blogger yang baru..
Sudikah anda kawan dengan saya nie??
Kalau sudi terima kasih.. Sayang kamu..
Kalau tak sudi...
Takpelah.. Nak buat macam manakan..
Huhuuuuuhuuuu...

Saya menjemput semua rakan2 serta follower2 blog saya daftar UBM nie..
Anda tak kan rugi apa2 pun malah bertambah rakan2 anda..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Myss Irah said...

boley join ni..heehe.. tQ vsit me ya..

Nizam said...

nizam datang singgah dari UBM.. :)
jemput ke blog nizam yer. :)

♥Putri ilyanie♥ said...

Terima kasih datang singgah..

nurul nadia nasir said...

nadia singgah sini!selamat berkenalan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...