Monday, April 4, 2011

♥Aku dapat surat cinta♥

Heheheheeeee..
Salam semua..
Nak tahu tak aku dapat surat cinta semalam..
Tiba2 ada atas meja study aku..
Pelik2.. sapa pulak yg bagi..
Tak pernah aku dapat surat cinta sebelum ini..
Nie suratnya..
Mesti korang pelikkan kenapa Nor Idayu..
Sebab itu nama betul aku..
Heheheeee..
Kenapa aku tukar nama???
Cari sendiri kat coretan2 aku sebelum ini yer..
Aku pun buka surat tu..
Terkejut tengok dalamnya..
Nak tahu apa??
Coklat..
Siap tulis "Aku rindu kat ko"..
Sapa rindu kat aku nie??
Heheeee..
Rupa2nya Cik KP..
My rumet kat UPM nie..
3 tahun dah duk dgn dia..
Aku pun rindu ko jugak..
Apa2 pun thanks bagi coklat tu..
Ni kandungan dalamnya..
Friends forever ok!! 

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

2 orang doa Putri cepat kahwin!!:

~nsar~ said...

waa.. comelnya rumet kasik coklat.. macam sorang mamat nak ngorat lak.. hehe

♥Putri ilyanie♥ said...

heheee... itulah.. menarikkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...