Wednesday, April 6, 2011

♥ 1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!! ♥

Hai.. hai.. hai..
Dah lama tak update blog nie..
Busy giler..
Maklumlah student final year..
Macam2 kena buat..
Nanti tak grad pulak aku nie..
Tiba2 rasa nak masuk contest..
Aku nie jarang masuk contest2 nie..
Saje jela cuba nasib..
Singgah blog cik yaya pink ternampak pulak contest nie..


Syarat2 dia mula2 suh jadi follower dulu..
Aku dah follow blog dia sebab dia follow blog aku dulu..
Tajuk entry kena macam yg aku tulis di atas tu yer.. Setel..
Then suh letak banner di atas nie.. Setel dah part nie..

Kena letak gambar candid yang terbaik..
Hurm..
Tak tahulah gambar nie terbaik ke tidak..
Ase2nya ok kot kan??


Gambar nie diambil semasa kami pergi ke pokok setan..
Alaa pokok dalam cerita Lagenda Budak Setan tu..
Tak perasan pun gambar nie diambil..
Terkangkang aku jalan, besar tol langkah kaki..
Nak elak tahi lembu punya pasal..
Berhati2 di jalan raya.. Heheee..
Siap bawa dua botol oren..
Macam nak menjuallah pulak..
Belakang yg 3 orang tu kawan2 aku..
Best time nie..

Last sekali kena tag nama dua orang..
Aku tag nama kawan2 aku lah..
Cik Zahra
Cik Ain

Saja2 nak bagi sokongan kat cik yaya pink untuk first contest dia..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

6 orang doa Putri cepat kahwin!!:

cik ayin said...

gud luck :)

♥Putri ilyanie♥ said...

mekacih cik ayin..

Yaya^Pink said...

tenx sudi juin..

gudlux dear...=)

cujen said...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

Dda Ly said...

gud luck dear.:)

~a blast saturday~
keep in touch dear...

c-tea said...

wah..suka join kontest err...seronok jadi pembaca baru blog awak..nice blog yunk...kalau sudi..jom lah join lucky draw ni

jom dapatkan cenderahati dari eropah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...