Monday, April 11, 2011

♥Ice skating di Sunway Pyramid♥

Haluha semua..
Agak lambat sedikit untuk post pasal ice skating nie..
Pergi tanpa dirancang..
Rancang nak pergi Desa Water Park tapi asyik tak jadi aje..
Asyik2 tutup.. Heran sungguh..
Last2 mak cik aku cakap sebenarnya air kat situ tak bersih..
Dah ramai yang kena masuk hospital lepas pergi sana..
Tapi hari tu memang bermasalah betullah..
Mula2 masalah kereta, dah cop tiba2 tuan kereta batalkan..
Bila pergi sewa kereta lain, Desa Water Park tutup pulak..
Aleh2 kena jugak pikir nak pergi mana sebab kereta dah sewa..
Nak pergi melalak dah selalu..
Aku pun bagi cadangan pergi main ice skating kat Sunway Pyramid..
Murah jer masuk situ..
Best sangat.. Siapa yang terer main kasut roda retilah main ice skating nie..
Aku pergi dengan my rumet Hajar dan Lisa dan kawan lagi dua orang Nisa dan Noriah..
Tapi Nisa dan Noriah tak nak main.. So kami bertiga jer..
Nie antara gambar2 semasa main ice skating..








Lepas penat bermain ice skating, kami pergi makan kat restoran Ayam Penyet..
Sedap jugak makan kat situ..
First time makan kat situ, first time makan ayam penyet dan first time minum air soda gembira..
Memang gembiralah hari tu..





Lepas tu kami gerak ke Bazar Larut Malam dekat Mines Serdang tu..
Excited nak pergi, sekali sampai2 golap.. 
Dia tutup plak hari tu..
Hampeh tol lah..
Kami pun duk pikir nak pergi mana..
Dah sewa kereta sampai 12 malam.. Rugi hantar awal2..
Pikir punya pikir..
Ting.. ting.. ting...
Dapat idea..
Kami pergi Downtown Bukit Dukung..
Tapi lalu jer..
Tak singgah sebab nak pergi Downtown Cheras plak tiba2..
Besar cikit dan best..
Sampai sana just jalan jer.. Tak shopping pun..
Dah penat berjalan, pulang ke kolej, masing2 kepenatan..
Macam2 rungutan ada..
"Sakitnya kaki.. sakitnya badan.. penatnya.. ngantuknya.."
Lepas penat merunguk, semua lena diulik mimpi indah..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

6 orang doa Putri cepat kahwin!!:

shaukimaravilla said...

kirim salam kat alisa n noriah k..maravilla 4eva!

♥Putri ilyanie♥ said...

okay2..

aisya said...

dah lame teringin nk g ice skating.. tapi asyik xde mase je.. huhu

♥Putri ilyanie♥ said...

laa.. cedihnye dengar.. nanti pergila.. best..

Woofer Storm said...

tak pena main lagi,tapi selalu kat sana tgk ornag je sambil gelak2 ni..hahaaa jahat kan?

*** sekdar cadangan,lain kali dalam satu page,bgus bagi 2,3 entry je..ada kebaikan tuk anda,tapi sekdar pndagan dari sy yg hina..maaaf
**follow kamu

♥Putri ilyanie♥ said...

thanks woofer storm atas cadangan anda.. nanti pergila try main ice skating tu.. best... xrugi try.. ke nak saya ajarkan?? heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...