Saturday, November 26, 2011

♥Sg Ramal Horse Riding Club♥

Siapa di sini minat menunggang kuda?
Putri tak pernah cuba terasa teringin nak cuba..
Hari tu ehem2 bawa Putri pergi tempat menunggang kuda
setelah mendengar Putri teringin nak tunggang kuda..
Putri nak mencuba sesuatu yang Putri tak pernah buat..
Seronoknya masa tu.. Heheheheee...
Korang semua pernah pergi tak ke

Disana menawarkan perkidmatan menunggang kuda serta 
kelas2 belajar menunggang kuda dengan harga berpatutan..



Kalau korang nak merasa menunggang kuda, 
Dibuka pada setiap hari Sabtu dan Ahad
Dewasa: RM35.00
Kanak2: RM20.00

Kalau nak mengambil kelas belajar menunggang kuda
4 lessons : RM200.00
6 lessons : RM350.00

Juga terdapat pakej untuk family..
Nak menunggang kuda pada waktu malam pun boleh..
Kalau korang berminat bolehlah berkunjung ke 
Lot 1445, Jln Kenanga. Sg Ramal Dalam,
43000 Kajang Selangor..

Untuk keterangan lanjut korang juga boleh lawati 

P/s: Korang2 pergilah mencuba sesuatu yg baru juga..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

9 orang doa Putri cepat kahwin!!:

izzahdegreat said...

ko nak masuk ke kelas nye...heh byk duit :))

♥Putri ilyanie♥ said...

nak... tapi tunggu byk wet dulu la.. heee..

yen(toka ziizokukuto) said...

kalau masuk kelasnya,,,pasni boleh tunggang kuda,,solo je lah kan,,,,tak payah org tarik lagi,,heheh

♥Putri ilyanie♥ said...

betul tu yen.. heee

mama aini said...

putri kalau mama yg dah lemau ni msk class tu alamat sebulan mama terbaring kat PPUM..ha2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

hahahaaa.. mama.. xpyh la masuk class tu..

Hassan Sulaiman said...

Rm35 minit utk dewasa tapi berapa lama menunggang

secawan kopi said...

wah, boleh try weekend ni !!

erna ku na said...

Assalamualaikum, saya nick name erna@tg faridah dari lumut perak, cadangan kami akan mengadakan festival kuda n acara kuda berhias, bakat kuda, uniform berkuda, acara kuda padi dan kuda baka cantik mahal juga ada sukan polo, maka untuk keterangan lanjut hubunggi saya di talian 0106020111 whatapp only @ call 0186604800
Segala maklum bals dari anda adalah sokongan bg menguatkan lagi proposal kami dan mendapat dana Bulan Mac 2017 - 29-30hb April 2017 tarikh event,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...