Saturday, December 3, 2011

♥Daku wanita bekerjaya♥

Wah2 Putri, tajuk entri kemain lagi ye..
Sejak bekerja ni, Putri dah kurang update entri..
Busy masalah pertamanye.. Huhuhuuuu...
Tapi masalah paling besar Putri dah takda internet..

Bagi Putri tempat kerja baru Putri ni ok la..
Company buat minyak pelincir untuk kenderaan2 ni..
Korang2 pernah dengar tak minyak pelincir jenama
Company itula yang Putri kerja..
Kat area Rahman Putra, Sungai Buloh..

Jawatan Putri disana cuma pembantu makmal sahaja..
Mungkin ada yang kata Putri patut dapat jawatan
lagi tinggi mengikut kelayakan Putri..
Tapi Putri tak kisah kerja apa pun sebenarnya..
Yang penting ada kerja dan dapat pengalaman baru..

Putri start kerja sana 18 Oktober 2011..
Nak dekat 2 bulan kot kan Putri dah keja situ..
Putri membantu chemist buat test2 ke atas sampel2..
Kerja dia senang dan relax aje..
Kadang2 tu je banyak keja sampai pening kepala..

Mari Putri perkenalkan kawan2 baru Putri kenal
di tempat kerja Putri tu..



Di atas adalah gambar kami di office..
Sakan bergambar time kerja.. heee..
Dekat bahagian office Putri ada 5 orang iaitu
Putri dan Yani sebagai pembantu makmal,
Miss Teng sebagai chemist dan Faris sebagai QC..
Ada lagi sorang Uncle Seng sebagai production manager..
Putri kerja bawah Miss Teng bantu dia bahagian R&D..
Yani kerja bawah Faris bantu bahagian QC..
Yang lagi 2 orang dalam gambar tu duk office atas..
Bahagian admin punye orang.. heee...

Staf2 kat situ semua ok dan enjoy la keja..
Walaupun kadang2 tension jugak..
Biasela tu kerja kan.. Heeee..
Korang punye tempat kerja ok tak?
Harap2 Putri dapat laksanakan kerja dengan baik
dan doa2la Putri dimurahkan rezeki ye..
(^_^)

Psst: Korang2 try la guna minyak jenama MOS tu.. heee.. Promot barang company cikit..
          Aksesori untuk kenderaan pun ada kat SINI...

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

5 orang doa Putri cepat kahwin!!:

mama aini said...

putri..kerja ni utk dptkan pengalaman..insyaallah putri akan dpt kerja yg bersesuai dgn bidang putri..
sporting sgt kawan2 putri siap berposing sakan kat office..he2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

itula mama.. kerja skrg ni pun mmg bidang Putri, cuma jwtn Putri spatut chemist klo ikut kelayakan degree la.. tpi xsalah klo start dri bwh..

Dalila Hamid said...

bagus... bermula dari bawah dan kutip pengalaman dulu itu sebaiknya..... dan happy dengan kerja yg kita buat...

sekamar rindu said...

salam...

selamat bekerja..:))) tak apa..bila free update la blog..:)

izzahdegreat said...

keje elok2...jage kesihatan ye...aku xde nak buat bubur utk ko hehe ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...