Sunday, June 12, 2011

♥Enjoy di Teluk Batik♥

Aku melakukan kerja giler hari nie..
Sakit tak sembuh sepenuhnya dah boleh pergi enjoy sakan..
Tapi jangan risau, ubat aku dah sediakan siap2 kat tepi..
Aku pergi dengan kawan2 aku 4 orang menaiki 2 motor..
Meh tengok gambar2 kami, malas nak cerita panjang2..

Baru sampai...


Duyung2 tersadar di tepi pantai..
Terserlah keceriaanku..


Naik banana boat.. best..
Masa untuk pulang...

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

8 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

wah2x...bermandi manda kat tlk batik ek..mama ada stay kat Marina tlk batik tak mandi kat pool atau laut pun..best bercuti kat sana!!!..n makanan pun masih murah lagi...mama borong sotong pedas bawa balik...he2x..

♥Putri ilyanie♥ said...

seronok mama bercuti.. heheeee... rugila mama tak mandi laut dan pool.... heeee

fiQ'Ra said...

hehe~ best kat tluk batik.. dekat dgn uitm seri iskandar :) slalu ke sana ~

Hayati Hamzah said...

naik banana boat best !
sepanjang naik tu bdebar-debar bila la dia nak campak ni . hahahah

♥Putri ilyanie♥ said...

betul2.. best naik banana boat.. berdebar2 pun ada.. ready je bila nak jatuh..

dak eina said...

alahai.. bestnya!!

Bro ahmad said...

salam, dulu kerap sangat gi teluk batik..time nak balik banjir..terkandas hahaha

Aien Ein said...

hua... rindu nk ke sane lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...