Monday, January 2, 2012

♥Pengganti shoutmix♥

Salam blogger2 sekalian..
Mesti ramai blogger yang guna shoutmix perasan
yang shoutmix sekarang tak boleh guna dah..
Kena bayar plak.. Takde FREE2 dah..
Putri dah lama tak buka blog, tahun baru baru buka
terkejut kenapa shoutmix Putri tak boleh guna..
Sebelum ni ada perasan email tapi Putri buat tak tau je..

Okay, puas Putri cari pengganti shoutmix Putri..
Putri dah jumpa dah sekarang..
Putri cuba guna Fibox pula sekarang..
Kalau tak ok nanti Putri guna yang lain pula..
Sebenarnya banyak lagi boleh jadi pengganti shoutmix..

Fibox...... iShoutbox.......Cbox.....
Korang boleh cuba juga guna iShoutbox dan Cbox..
Ikut yang mana korang sukalah.. Heee..
Semoga berjaya ye..
(^_^)

P/s: KLIK kaler merah2 tu kalau nak ke link pengganti2 shoutmix ye..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

12 orang doa Putri cepat kahwin!!:

mama aini said...

he2x..mama dah try BW kat fibox baru putri ni.. :)

♥Putri ilyanie♥ said...

heheheee... mama org pertama komen kt fibox Putri.. heee..

zan said...

hu2..zan baru aktif cbox.sblm ni dah tahu ShoutMix nak kena upgred,,buat x kesah jee..hee2.

AmyZana said...

Fibox tuh smart oh :o
tapi masih ramai lagi blogger yg x reti gune :/ nasib baik sye reti tp geng blogger ramai x reti so sye gune chatbox je :I

QasehSuci said...

Qaseh guna CBOX dari awal...

jom join segmen Qaseh...ada hadiah...
http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/01/segmen-kenal-kawan-blogger.html

alif haris said...

sy pn guna fibox jugak dah ^^

minniey said...

guna fibox :)

Faieza Maddaru said...

dtg merayau kat fibox ....putri..huk2x

Aina Eliana said...

hampeh la shoutmix ni
sy dah buang.nk pkai cbox plak.
shoutmix kedekut!

sekamar rindu said...

salam....

alhamdulillah...sr sejak dulu lagi memang tak ada shoutchat tu..

izzahdegreat said...

tq ayu...aku pon baru bukak hehe :)

Roshidan Rashid said...

Assalam...
Saya tengah cari shout box yang sesuai untuk website saya Tune Talk Tone Excel - Prepiad That Pays
Dalam banyak2 shout box, yang ini okay ke?
Boleh cadangkan tak?

Saya doakan Putri Cepat Kahwin... Aamiin...

Thank you in advance.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...