Saturday, July 30, 2011

♥Perlu ke putus hubungan??♥

Korang-korang, Cik Putri nak tanya perlu ke kita putuskan terus hubungan dengan seseorang tu?
Maksudnya terus tak berhubung langsung, ibarat macam tak pernah kenal, macam tak pernah wujud sebelum ni..
Urm.. Bagi Cik Putri, Cik Putri tak pernah putuskan hubungan dengan sesiapapun walaupun xbf..
Dengan musuh pun Cik Putri still contact lagi, tapi kalau musuh yang betul2 menghancurkan hidup tu memang tak contactla..
Dia mati pun takpe..
Selalunya orang yang putuskan hubungan dengan Cik Putri..
Urm... Sedih tu..
Walaupun kawan ke, kapel ke..
Tetap sedih..
Susahkan nak menjaga hati seseorang..
Mungkin dia tak selesa kot dengan kita..
Ataupun benci dengan kita..
Macam Putri dengan xbf, walaupun tak kapel dah, tapi still contact sebagai kawan..
Tak perlu untuk menjauhkan diri, hilang terus dalam hidup kita..
Orang kata dosa dengan Tuhan senang nak dihapuskan tapi dosa dengan sesama manusia payah..
So, kalau ada sesiapa yang makan ati, benci dengan Putri ke sampai nak lari jauh dari Putri, Putri mintak maaf awal2 ye kalau ada buat apa2 kesilapan tanpa Putri sedar..
Nak bulan ramadhan dah tak lama lagi..
Jom kita sama2 perbaiki sikap kepada yang lebih baik..
(^_^)


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

2 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

salam putri..mama respect kat putri, masih bolih berkawan dgn xbf !!..putri memang baik hati..ya putri bila kita memaafkan kesalahan org kita akan rasa lega..n slm ramadhan dari mama buat putri n family..sori ek..mama kelaur kawasan tadi..

♥Putri ilyanie♥ said...

heheee.. sebab bile membenci wat kite sendiri sakit ati.. baik kite jgn membenci.. salam ramadhan tuk mama sekeluarga juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...