Sunday, July 31, 2011

♥Entry khas dari Putri♥

Entry ni khas untuk semua kenalan2 semasa Cik Putri buat praktikal di STRIDE, Lumut.
Terutama kepada:
Kak Mai, Izzah, Ita, Syidah, Arep, Radzi, Mizan.
Friends forever okay!!
(^_^)

Kepada Kak Mai:
Thanks banyak2 sebab baik sangat dengan Putri. Putri anggap kak mai macam kakak Putri sendiri. Banyak gembirakan hati Putri, bagi tunjuk ajar tanpa jemu. Tanya sikit, kak mai jawab punyela panjang. Specifik la katakan. Bagus2. Paling penting nak ucap thanks sebab selalu belanje kami makan dan karaoke. Nanti bila Putri dah kerja, Putri belanje kak mai pula ye. Senang2 datangla KL, windu sangat dengan kak mai. Last sekali. nak mintak maaf kalau Putri ada buat salah or menyakitkan hati kak mai tanpa Putri sedar. 
Hope kak mai bahagia dengan mael lambong..

Putri dan Kak Mai
Kepada Izzah, Ita dan Syidah:
Thanks jadi housemate dan kawan yang baik sepanjang berada di Lumut.
Korang banyak bertahan, bersabar melayan karenah Putri.
Thanks a lot sebab jaga Putri masa sakit teruk, demam panas. 
Ita, thanks bagi selimut ni. Izzah dengan Syidah thanks selalu belikan makanan untuk kami. 
Izzah, sorry la kalau2 terbuli ko. Suh buat itu ini. Heheheeee..
Syidah, thanks bagi guna broadband tu yer.. 
Kepada Ita, Izzah, Syidah..
Sorry Putri ada termarah, terkasar bahasa or tersakitkan hati korang. Hope korang semua peroleh kebahagiaan dan kejayaan dalam hidup yang mendatang.
Miss u all..

Ita, Putri, Izzah dan Syidah
Kepada Arep, Radzi dan Mizan:
Putri happy dapat kawan dengan korang. Walaupun kita baru kenal 2 bulan je, tapi banyak kenangan bersama. Korang semua best dan sporting. Kepada Arep, thanks for everything. Banyak kot susahkan ko, tumpang kereta, selalu amik kami kat rumah bawa pergi sana sini. Sorry kalau2 kami susahkan ko ek. Hope ko dapat kerja yang diingini.
 Kepada Radzi, ko tersangatla kreatif sampai habis barang2 kat POL tu ko ubah. Gunakan kekreatifan ko tu untuk berjaya ok. Sorry Putri selalu ejek ko "save me".. Tapi serius bila dengar lagu tu teringat kat ko sebab ko nyanyi lagu tu semangat gila.. hope ko tak marah. 
Kepada Mizan, tak tau nak cakap pe, ko macam baik je tak buat hal. Pape pun blaja elok2 bila buka sem nanti. Jadi manusia yang berjaya ok. 
Kepada Arep. Radzi, Mizan..
 Putri nak mintak maaf jika ada tersalah cakap, terguris hati korang ke, menyusahkan korang ke. Hope korang bahagia dan berjaya di hari yang mendatang ini.

Radzi, Mizan, Arep
Ni Putri buat video khas untuk korang semua..
Hope korang semua suka..
(^_^)


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

3 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

mesti kawan2 putri gembira putri buat entry kat diorg !!...hikkk 2x..

syidah said...

sama2 kasih..thanks jugak sbb act da lame xrasa hepi mcm kat lumut..hehe..n sory 4 everything esp kalu ada y terguris yer..xlupe halalkan termakan minum kat umah@ bilik.hope berjaya n bahagia dgn si dia.=)<3<3<3

**knp en abbas x dimention pon??xgeng ke?hehehe =)

♥Putri ilyanie♥ said...

alamak.. terlupa pulak.. heee.. sebab xtau sgt nak cakap pe dgn en abbas.. kire halal la.. dgn korang terlebih kenangannya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...