Friday, July 15, 2011

♥Mega Giveaway by Yana & Cik Putih♥

Cik Putri agak busy sejak akhir2 nie..
Banyak story yang tertangguh untuk update di sini..
Huhuhuuu.. Rindu nak berblog..
Nie cik Putri nak join G.A setelah dijemput oleh Cik Zahra..

G.A nie dianjurkan oleh Cik Yana dan Cik Putih..


Mari kita tengok syarat2nya di bawah nie:
  1. Follow Cik Yana  DAN Cik Putih.
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)
Sekarang Cik Putri nak tag kepada 3 orang rakan Cik Putri iaitu:

Cik Ain♥ 
Mama Aini
Cik Wunny

Mari tengok senarai sponsor2 hadiah untuk G.A ini:

  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 
Meh tengok hadiah2nya.. 
Menarik tau!!

1 Shawl Vintage Lisa & 1 Shawl Rosie (colour korang boleh pilih)
Sponsored by Scarf Sweethoney


a pair of contect lens (colour boleh pilih ikut korang)
sponsored by Wirda Azurainie.

1 dress  + 1 handbag (like gambar yang korang nak)
sponsored by Droplet House

2 lens with the lens case ( colour boleh pilih ikut korang)
sponsored by Lens Mania


4 Helai Shawl Najwa & 3 Brooch. (colour boleh pilih ikot korang)


Macaroon 5 kotak
Sponsored by Nora Nabella
 Flower Clip
sponsored by Applepinkbow
3 doodles
Sponsored by Syafeika Edora


 1-6 some kind of hand made 
sponsored by pixel mania
2 header
Sponsored by Wan Hazel


5 items.maybe it can be necklace/earrings/ring/accesories


1 bag lappy & 1 tshirt for men
Sponsored by NHL Colloection


5 header biase + 3 header flash
Sponsored by Kei Seinchi


10-20 campur2 keychain, hp charm & bookmark.
Sponsored by Sya Razali


2 patung comel
Sponsored by Aimi Craft


1 ruang iklan untuk 1bulan + 1blog review
Sponsored by Habibi Hamid


 2 Shawl Az (colour korang boleh pilih)
Sponsored by Shawl Az


2 Shawl (colour korang boleh pilih)
Sponsored by Imann Abdul


1 Gold Tote Bag
Sponsored by Aan Boutique


1 or 2 Satin Shawl Inspired by Hana Tajima (colour korang boleh pilih)
Sponsored by Siti Nabilah Said ( Cik Putih )

1 Korean Necklace + 1 Korean Ring
sponsored by KZ Nabihah Boutique

3 shawl
sponsored by Ciktiqz Adamaya
2 shawl
sponsored by Tri Fa


2 pathworks shawl & 10 pin hijab mix
sponsored by 

Sape2 nak join g la join yer..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

2 orang doa Putri cepat kahwin!!:

MaMa AiNi said...

banyaknya hadiah GA ni..putri mama lemau tang GA ni.hu2x..camne ni?..ha2x...

SiTi NaBiLaH said...

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...