Wednesday, November 21, 2012

♥Boleh cash out duit Nuffnang?♥

Yeah!! Tiba-tiba Putri rasa excited pula.
Putri hari-hari buka nuffnang nak check segala.
Tiba-tiba terpandang duit nuffnang Putri dah cukup
untuk dikeluarkan..  ^_^

Yelah dah 1 tahun 11 bulan Putri berblog,
baru hari ni jumlah tu cukup untuk di 'cash out' kan.
Hahahahaaa... Lamakan Putri tunggu!
Nampak sangat Putri blogger tak tegar dan tak famous!


Sekarang Putri nak tunggu tuk dapat duit tu.
Korang semua dah merasa ke cash out duit nuffnang?
Putri je slow sikit nak dapatkannya.

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

6 orang doa Putri cepat kahwin!!:

Sharifah nabieyla said...

http://keepsmileevenitshurt.blogspot.com/ do follow me :) i'm a new blogger ^^

hnahdy said...

xpernah cashout lagi.huhu

kak dayah said...

ok la tu..

:)

akak lepas dua tahun baru merasa cash out..

:)

Mummy Akmar said...

Tahniah!

Done FOLLOW

JOM~

Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

syiela said...

cepat2 cash out :)

Azura Azizi said...

I just cash out semalam..same as u i pun xbyk sangat just first try je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...