Wednesday, March 14, 2012

Akhirnya kita bertemu

Salam semua.. Dah lama Putri tak update blog nie. Kecian blog nie dah bersawang dah. Putri nak kongsi satu cerita dengan korang. Setelah sekian lama hanya berkenalan di alam maya (guna internetla), akhirnya kami berdua bertemu jua.. Sudah ditakdirkanlah katakan. Putri bertemu apa ya? Bertemu jodoh ke?? Hahahahaaa...

Sebenarnya baru2 ni Putri bertemu dengan seorang blogger yang juga follower setia blog Putri.. Nak tahu sapa tak?? Beliau adalah Mama Aini pemilik blog Mama Nor Lara.. Putri jumpa mama semasa majlis pernikahan anak kesayangannya iaitu Cik Nunu dengan JMR.. Mereka berdua pun seorang blogger juga..

Bagi Putri, Mama seorang yang peramah, layan Putri dengan baik sekali.. Tak sia-sia Putri datang jauh2, siap sesat2 lagi.. Hampir bergaduhlah dengan kawan Putri yang menjadi driver Putri masa tu..
Insya Allah nanti jumpa lagi ye mama.. 

JMR, Cik Nunu, Putri dan Mama Aini
Miss you (^_^)

Psst: Mama.. Putri ambil gambar dari blog mama ye.. heee... aritu takda gambar kat kamera Putri..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

4 orang doa Putri cepat kahwin!!:

mama aini said...

salam putri..thanks sgt2 sbb putri sudi dtg..ehem lepas ni putri pulak kan?..ha2x.. putri dah jadi sebahagian keluarga mama juga..semuga persahabatan kita berkekalan hingga akhir hayat mama insyaallah..salam sayang dr mama & keluarga..

♥Putri ilyanie♥ said...

heheheee.. Putri tak tau la bile.. nanti kite jumpe lagi ye

Emma said...

hai puteri

Ain Dzaya said...

seronoknyer dy..:)

"Harga diri dan iman.".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...