Saturday, November 26, 2011

♥Sg Ramal Horse Riding Club♥

Siapa di sini minat menunggang kuda?
Putri tak pernah cuba terasa teringin nak cuba..
Hari tu ehem2 bawa Putri pergi tempat menunggang kuda
setelah mendengar Putri teringin nak tunggang kuda..
Putri nak mencuba sesuatu yang Putri tak pernah buat..
Seronoknya masa tu.. Heheheheee...
Korang semua pernah pergi tak ke

Disana menawarkan perkidmatan menunggang kuda serta 
kelas2 belajar menunggang kuda dengan harga berpatutan..



Kalau korang nak merasa menunggang kuda, 
Dibuka pada setiap hari Sabtu dan Ahad
Dewasa: RM35.00
Kanak2: RM20.00

Kalau nak mengambil kelas belajar menunggang kuda
4 lessons : RM200.00
6 lessons : RM350.00

Juga terdapat pakej untuk family..
Nak menunggang kuda pada waktu malam pun boleh..
Kalau korang berminat bolehlah berkunjung ke 
Lot 1445, Jln Kenanga. Sg Ramal Dalam,
43000 Kajang Selangor..

Untuk keterangan lanjut korang juga boleh lawati 

P/s: Korang2 pergilah mencuba sesuatu yg baru juga..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Salam Maal Hijrah♥

Salam Maal Hijrah (1433H) semua..
Agak terlewat sedikit Putri post entri ni..
Sempena tahun baru ni, mari kita 
sama2 memulakan hidup baru...
Putri berazam nak ubah hidup Putri
menjadi lebih baik..
Putri nak lupakan kisah lama dan perbetulkan 
kembali segala kesilapan lalu..
Putri harap ada orang akan bimbing Putri
untuk menjadi seorang yang lebih baik..

Korang dah baca ke doa akhir tahun dan awal tahun?
Nie Putri sertakan disini yer doanya..

Doa akhir tahun ni dibaca pada akhir waktu Asar 
tanggal 29 atau 30 bulan Dzulhijrah sebanyak 3 kali..


Doa awal tahun ni dibaca selepas maghrib pada
malam tanggal 1 bulan Muharram sebanyak 3 kali..


Semoga hidup kita semua lebih baik
dan diberkati Allah di tahun baru ini..
AMIN!!

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Friday, November 18, 2011

♥Putri Menyepi Seketika♥

Putri sedih sangat2..
Putri mungkin akan menyepikan diri
untuk seketika dalam alam maya nie..
Lepas ni Putri tak dapat nak online dah..
Sedihnya... Huwaaa...


Putri lepas ni duduk rumah sewa..
Takda internet disitu..
Dekat rumah Putri dulu ada internet..
Sekarang duduk rumah mak cik sementara..
Pinjam broadband adik Putri..
Tapi Putri nak kena pulangkan dah..
Sob.. sob.. sob..
So, bersawanglah nanti blog Putri ni..
Tunggu Putri balik rumah atau lepak cc
baru blog ni bernyawa kembali..
Putri akan rindukan korang semua..
(^_^)

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

♥Sambungan entri tergendala♥

Salam rakan2 blogger sekalian..
Hari nie Putri nak sambung cerita pasal entri

Ramai yang ucapkan tahniah kepada Putri..
Ada yang cakap Putri nampak ceriala..
Mungkin ada salah faham disitu..
Heheheheheeeee..

Mari Putri cerita ye..
Sebenarnya, pada tarikh yang cantik tu..
Pagi2 lagi Putri dah diuji tahap kesabaran Putri..
Masa nak pergi kerja, tiba hujan selebat2nya..
Basah.. Basah.. Oh tidak!! Basah..
Jalan raya yang jem serta banjir..
Pagi2 lagi Putri dah xde mood..
Tapi masa balik kerja hari cerah..
Itulah bermaksud berakhir dengan selamat..

Pasal ada gambar kahwin tu..
Sebenarnya Putri teringin nak tunang 
atau nikah tarikh yang cantik2 nie..
Macam tarikh 11/11/11, 20/11/2011, 12/12/12..
Tapi tarikh 11/11/11 dah lepas...
Macam mana nak tunang atau nikah..
Calon @ putera pun takde lagi..
(Ada sapa mahu jadi putera Putri??)
(^_^)
Psst: Ada yang bengang tak??

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Saturday, November 12, 2011

♥Selamat sudah ianya berlalu♥

Baru hari ni Putri berkesempatan nak update blog
 kesayangan Putri yang dah bersawang ni..
Ada yang rindu Putri tak??
(Sapelah nak rindu kite.. huhuuu)
Putri rindu dengan rakan2 blogger semua..


Tarikh keramat 11/11/11..
Jatuh pula pada hari yang mulia..
Hari Jumaat..
Selamat sudah ianya berlalu..


Macam2 dugaan ditempuhi pada awalnya..
Semuanya Putri tempuh dengan sabar..
Alhamdulillah, berakhir dengan selamat..
Cerita selanjutnya di entri yang akan datang..
(^_^)


PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Wednesday, November 2, 2011

♥Mengumpat aku ke?♥

Sampai hati korang mengumpat aku ye..
Tak nak kawan dengan aku dah ke??
Aku ada buat salah ke ye??
Mungkin itu yang sedang difikirkan oleh kucing itu..


Semoga kita semua hidup gembira..
Jangan gaduh-gaduh ye..

PECAH KACA PECAH CERMIN, SUDAH BACA JANGAN LUPA KOMEN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...